Vehbi Orakçı Belediye Başkanlığı İçin Başvuru Yaptı

Beylikdüzü Belediye eski Başkanı Vehbi Orakçı, Beylikdüzü Belediye Başkanlığı için Aday adayı başvuru dosyasını teslim etti.

BEYLİKDÜZÜ 9.11.2018 20:54:17 0
Vehbi Orakçı Belediye Başkanlığı İçin Başvuru Yaptı
Beylikdüzü Belediyesi eski Başkanlarından Yük.Müh.Vehbi Orakçı, 2019 Mart ayında yapılacak Belediye Başkanlık seçimleri için Aday adayı başvurusunu yaptı.

Vehbi Orakçı, AK parti İlçe Başkanlık binasında  İlçe Başkanı Mustafa Necati Işık a başvuru dosyasını teslim ettikten
sonra kendisini dışarda bekleyen kalabalığa hitaben bir konuşma yaptı.
 
Konuşmasına "Beylikdüzü halkı gönülden istedi...Ve Nerde kalmıştık? diyerek Belediye Başkanlığı Aday adaylığı müracaatımızı sunduk. Bizi sıcak bir şekilde karşılayan teşkilat mensuplarımıza, eşlik eden dostlarımıza ve 19 yıldır bana verdiği destek için sevgili eşim Şehnaz hanıma teşekkür ederim" diyerek başlayan Vehbi Orakçı şunları söyledi;

"Beylikdüzü Belediye Başkanlığımız süresince “Halka hizmet, Hakka hizmettir” anlayışıyla çalışarak Beylik pazarı, Kültür Merkezi, Toplum Eğitim Merkezi,  Mesleki Eğitim Merkezi, stadyum, 4 halı Saha, sosyal donatılar, 13 Okul, 2 Öğrenci Yurdu, 6 sağlık Ocağı, 6 spor alanı, 27 park, koruluklar, camiiler ve ana arter yollarından müteşekkil 136 önemli eseri halkımızın hizmetine sunduk.
 
 
Yapmış olduğumuz bu hizmetleri yakından bilen, bizi takip eden Beylikdüzü halkının bizim yanımızda olduğunu biliyoruz. Zaten biz 10 yıl sonra şu anda buradaysak Beylikdüzü ilçemizde yaşayan değerli vatandaşlarımızın bize verdiği güç sayesindedir. Dediğim gibi yarım kalan projelerimizi tamamlamaya geldik. Bizim idealimiz gençlere, kadınlara, insanımıza hizmet etmektir. Kimi zaman öğretmen olarak, kimi zaman işçi olarak bu kentin büyümesi, gelişmesi için gayret sarf ettik. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi AK Partinin sırtına binip onun kanını emenlere ihtiyacı yoktur.
Hacı Bektaş-ı Veli’nin bir sözü vardır, ‘elinize, belinize, dilinize hakim olun’ Biz hamd olsun bu değerleri lafta bırakmadık, bunları gönlümüze nakşettik. Bugün burada genci, yaşlısı, kadının duası ile buradaysak bunun sebebi önce Allah korkusu, sonra insan sevgisidir, sonrada vicdanlı bir bakış açısıyla hizmet etmektir. Beylikdüzü benim anamdır.
Eğer Belediye Başkanı olursam inşallah ard arda sunacağımız yepyeni projelerimizi gerçekleştireceğiz. Görünen o ki sizler buna inanıyorsunuz. Bizler de  buna inanıyoruz. Allah herşeyin hayırlısını versin."