VATAN PARTİSİ İMZA KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ VAR

Vatan Partisi tarafından başlatılan ve Türkiye`nin her yerinde yoğun ilgili gören "HDP Kapatılsın" kampanyasına Beylikdüzü`nde de vatandaşlar yoğun ilgi göstermekte.

BEYLİKDÜZÜ 18.03.2021 16:57:00 0
VATAN PARTİSİ İMZA KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ VAR

Vatan Partisi tarafından başlatılan ve Türkiye'nin her yerinde yoğun ilgili gören “HDP Kapatılsın” kampanyasına Beylikdüzü'nde vatandaşlar imzalarıyla destek olmaya devam ediyor.

Sağanak yağmura rağmen vatandaşlar imza kampanyasına büyük ilgi göstermekte HDP nin kapatılması yönünde imza atmaktadır.

Öte yandan Vatan Partisi Beylikdüzü İlçe Başkanlığı 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nde şehitlerimiz anısına lokma dağıtımını gerçekleştirdi.

 

METROBÜS MEYDANI İLE ÇARŞAMBA PAZARI'NDA ÇADIR KURDULAR

 

Vatan Partisi Beylikdüzü Örgütü, Pazartesi günü Metrobüs Meydanı'nda, dün de Çarşamba Pazarı'nda imza masası kurarak beş yüze yakın imza topladı. Apartman Görevlileri Derneği ile Beylikdüzü Şehit Aileleri Derneği imza kampanyasına büyük destek verdi.

"HDP'YE VURUYORUZ, SES CHP'DEN GELİYOR"

Etkinlikle ilgili görüşlerini aldığımız Vatan Partisi Beylikdüzü İlçe Başkanı Erol Öztürk, "HDP'ye vuruyoruz, ses CHP'den geliyor" dedi ve şöyle devam etti:

 

Sırtlarını PKK, YPG, JPG'ye dayadıklarını açıkça dile getiren, "Başkan Apo'nun heykelini dikeceğiz" diyen ve her anlamda teröristlere destek veren HDP'nin kapatılması için bizler imza toplarken, yakalarında Atatürk rozeti bulunan bazı CHP'lilerin "Neden kapatılıyormuş ki, altı milyon oy aldılar" şeklindeki sözleri bizleri şaşırtıyor. HDP'yi meşrulaştırdıklarının ya farkında değiller ya da AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığı gözlerini kör etmiş.

"HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM"

 

Öztürk, "İmza kampanyamıza destek veren Beylikdüzü Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ahmet Yerer ile yönetim kuruluna, Beylikdüzü Apartman Görevlileri Derneği Başkanı Ahmet Uzun ile üyelerine, imza kampanyamızda en az bizler kadar mücadele veren, hatta yüzlerce bildiri dağıtan AK Parti üyesi Ayşe Özdemir hanımefendiye, Avcılar - Büyükçekmece ve Esenyurt ilçe örgütlerimize, Öncü Gençliğimize ve imza veren tüm vatandaşlarmıza teşekkür ediyoruz" diyerek sözlerini noktaladı.