Vali Şahin, Çatalca`da Yaptırılan Okulu Gezdi

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ve Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara tarafından Çatalca?nın Akalan köyünde yaptırılan Akalan Atatürk İlk ve Ortaokulu?nu gezdi.

BÜYÜKÇEKMECE 17.01.2018 15:11:09 0
Vali Şahin, Çatalca`da Yaptırılan Okulu Gezdi

Vali Şahin, 46 gün rekor bir sürede bitirilen okuldaki incelemeleri sırasında Başkan Akgün ve Cem Kara’dan bilgi alarak, okulun yapımına katkı sağlayanlara teşekkür etti.

 

Vali Şahin, emeği geçenlere teşekkür etti

 

İstanbul Valisi Vasip Şahin bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Çatalca’yı ziyaret etti. Vali Şahin’in Çatalca ilçesi Akalan köyünde Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ve Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara tarafından 46 gün gibi kısa bir sürede yaptırılarak, 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılına yetiştirilen ve geçtiğimiz 14 Aralık 2017 tarihinde resmi açılış töreni gerçekleştirilen Akalan Atatürk İlk ve Ortaokulu’nu gezdi.

Belediye başkanları Akgün ve Kara ile birlikte sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet eden İstanbul Valisi Şahin, okulun yapım aşaması ve okul hakkında ayrıntılı bilgi aldı. İstanbul Valisi Vasip Şahin, okulu çok beğendiğini ifade ederek emeği geçenlere teşekkür edip, okulun milli eğitim camiasına hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.

 

Protokol tam kadro katıldı

 

İstanbul Valisi Vasip Şahin’e Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Çatalca İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Kadir Duvan, İlçe Emniyet Müdürü Bülent Çelik, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Yelkenci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Saçak, Akalan Mahalle Muhtarı Halil Akgeyik ve okulun yapımına katkı sunan hayırseverler eşlik etti.