Vakkas Tantuni Beylikdüzü`nde Hizmete Girdi

Türkücü Latif Doğan` a ait Vakkas Tantuni Beylikdüzü`nde törenle hizmete açıldı

BEYLİKDÜZÜ 20.06.2018 20:59:00 0
Vakkas Tantuni Beylikdüzü`nde Hizmete Girdi

İşletmeciliğini Türkücü Latif Doğan ve oğlu Seydi Vakkas Doğan`ın yaptığı Vakkas Tantuni Beylikdüzü`nde görkemli bir törenle hizmete girdi.

 

Beylikdüzü Pınartepe Mahallesi Yavuz Selim Bulvarı Hilal Konakları C 2 Blok No 34 AC D.11 adresinde hizmete giren işletmenin açılış kurdelasını sanatçı Latif Doğan, sanatçı dostları, oğlu Seydi Vakkas Doğan ve Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Adem Yazır birlikte kesti.  

 

Sunuculuğunu Afrikalı Ali`nin yaptığı programda Mersin' in meşhur tantunisini Beylikdüzü`nde vatandaşlar ile buluşturmayı hedeflediklerini ifade eden Vakkas Tantuni İşletme Sahibi Latif Doğan `` Özel ustalarımızın özenle yaptığı Mersin` in meşhur yemeği tantuniyi Beylikdüzü`nde açtığımız mekanımızda damağına düşkün vatandaşlara en güzel hizmeti sunmayı hedefliyoruz. Beylikdüzü`nde böyle bir mekana ihtiyacın olduğunu gördük ve işletmemizi deneyimli personel ile birlikte hizmete açıyoruz. Bizleri yalnız bırakmayan sanatçı dostlarıma, vatandaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

 

Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Adem Yazır da açılış öncesi yaptığı konuşmada işletmenin hayırlı olmasını ve bol kazançlar getirmesini diledi.

 

Sinema ve dizi oyuncusu Bekir Aslantaş, tiyatrocu Murat Balkuş ile ses sanatçıları Çılgın Sedat, Aydın Aydın, Songül Karlı, Yağız, Hasan Yılmaz, Hakkı Bulut, Sevcan Orhan, Selami Duman, Gökhan Güney, Şahap Akagün, Cumali Alp, Mustafa Açıkses, Hülya Bozkaya. İbrahim Delibaş, Devran İskender ve Mehmet Yakar gibi isimler dostları Latif Doğan`ı yalnız bırakmadı.