Uzman Psikologlardan Vatandaşlara Ücretsiz Hizmet

Büyükçekmece Belediyesi?nin uzman psikologları ihtiyaç duyan vatandaşlara ücretsiz psikolojik danışmanlık hizmeti veriyor.  

BÜYÜKÇEKMECE 20.10.2017 21:20:31 0
Uzman Psikologlardan  Vatandaşlara Ücretsiz Hizmet

Büyükçekmece Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’nce uzman psikologlar tarafından gerçekleştirilen “Psikolojik Danışmanlık” hizmeti ekonomik, sosyal ve ailevi sorunlardan kaynaklanan psikolojik sorunlarla boğuşan her yaştan vatandaşa psikolojik destek verecek.

Psikolojik destek almak isteyenlerin yapması gereken tek şey Büyükçekmece Belediyesi’nin 444 0 340 nolu telefonundan randevu talep etmek.

 

Ücretsiz psikolojik danışmanlık hizmeti

 

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Gündelik hayatımızda sıklıkla yaşam güçlükleri olarak adlandırabileceğimiz birtakım zorluklarla karşılaşabilir ve bu zorlukların bir kısmını atlatmakta veya onlarla baş etmekte güçlük çekebiliriz. Bu gibi dönemlerde, psikolojik yardıma ihtiyaç duyulabilir. Bu türden sorunlarını aşmakta güçlük çeken ve psikolojik desteğe ihtiyaç duyan vatandaşlarımız, Büyükçekmece Belediyesi yeni hizmet binasına gelerek uzman psikologlarımızdan ücretsiz olarak danışmanlık hizmeti alabilirler” dedi.