Uyuşturucuya Karşı El Ele

ARŞİV 3.06.2015 16:29:00 0
Uyuşturucuya Karşı El Ele

Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleşen gecede, birbirinden farklı yöreye ait folklor ekipleri muhteşem gösterileriyle izleyenleri kendilerine hayran bıraktı.

 

"Folklorumuzu kurumsallaştıracağız!"

 

Gecenin muhteşem atmosferine eşlik eden Başkan Akgün, folklor ekipleriyle birlikte horon teperek salondaki coşkuyu arttırdı.Sahnede folklor ekibiyle horona eşlik eden Başkan Akgün, renkli görüntülere sahne oldu. 

 

Gösteri sonunda bir konuşma yapan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "Uyuşturucu için çok anlamlı bir iş yaptınız. Folklorumuzu Türkiye çapında ses getirecek şekilde ve diğer belediyelere örnek olacak şekilde daha da kurumsallaştıracağız. Kıyafetlerini terzi atölyesinde kendimiz hazırlayacağız, çocukların sayısını arttıracağız, folklore özellikle yönlendireceğiz. Çünkü spor yapanlar ve folklor oynayanlar kendisiyle barışık olur, toplumla barışık olur ve sevecen olur ama en önemlisi bu çocukların hiç birisi bağımlılık dediğimiz lüzumsuz konulara girmezler. Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi'ni halkımızın her kesimine daha etkili bir şekilde büyütmek benim ve Büyükçekmecelilerin görevidir. Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum" ifadesini kullanarak, folklor eğitmenlerine plaket ve çiçek takdim etti. 


Anahtar Kelimeler: Uyuşturucuya Karşı El Ele