USTA TÜRKÜCÜLER 24 ŞUBAT`TA B.ÇEKMECE`DE

Büyükçekmece Belediyesi, "Ustalara Saygı Gecesi" kapsamında Türk Halk Müziği`nin üç dev ismini Büyükçekmecelilerle buluşturuyor

BÜYÜKÇEKMECE 18.12.2015 11:24:22 0
USTA TÜRKÜCÜLER 24 ŞUBAT`TA B.ÇEKMECE`DE

24 Şubat’ta gerçekleştirilecek olan “Ustalara Saygı” gecesinde Türk Halk Müziği`nin usta sanatçıları Mükerrem Kemertaş, Seha Okuş ve Ali Gürlü aynı sahnede buluşarak, müzik severlere unutulmaz bir gece yaşatacaklar.

Belediyesi’nin Türkiye’de ses getiren projesi “Ustalara Saygı” gecesinde Türk Halk Müziği severleri türkülerle dolu bir gece bekliyor.

“Bizim için büyük bir gurur kaynağı”

Usta sanatçılara hayattayken gereken saygının gösterilmesi gerektiğini vurgulayan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Türk Halk Müziği`nin üç önemli ismini Büyükçekmece`de ağırlayacak olmanın heyecanını yaşıyoruz. Sanata verdiği değerle bilinen Büyükçekmece halkını türkülerle dolu bir gece bekliyor. Türk Halk Müziği`nin dev sanatçılarını Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi sahnesinde ağırlamak bizim için bir gurur kaynağı olacak” şeklinde konuştu.

Büyükçekmece Belediyesi’nin Türkiye’de ses getiren projesi “Ustalara Saygı” gecesi projesi bu yıl da önemli sanatçıları ağırlamaya devam edecek.