Uluslararası Standartlarda Hizmet Bu mu?

Bezmi Alem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Göğüs Hastalıkları Bölümü`ne gelen hastalar şikayetçi

SAĞLIK 8.02.2016 10:03:00 0
Uluslararası Standartlarda Hizmet Bu mu?

Bu fotoğraflar birçok hastanın şifa bulmak için gittiği Bezmi Alem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi’nin Göğüs Hastalıkları ve Astım, Solunum Fonksiyon Laboratuvarı ve Uyku Labortavuarı’na gelen hastaların tedavi içi geldikleri Göğüs Hastalıkları Bölümü’ne ait.

DETERJANLARIN ORADA NE İŞİ VAR?

Astım hastası olan yaşlı bir adam deterjanları gösterdi ve “doktorlar bize deterjandan kimyasal maddelerden uzak durmamızı söylüyor. Peki bu deterjanların burada ne işi var başka yer yok mu da burnumuzun dibine getiriyorlar? Üstelik burada hasta varken temizlikçiler yerleri süpürüyor her taraf toz içinde kalıyor. İnsan sağlığı resmen hiçe sayılıyor. Bu kadar da olmaz” diyerek tepki gösterdi.

TAVANLARDA DÖKÜLMELER VAR

Bakımsızlık, ilgisizlik ve havasızlıktan dolayı tavanlarda oluşan nemden dolayı oluşan çatlaklar ve dökülmelerin bir aydan fazla bir zamandır  “Uluslararası standartlarda hizmet veriyoruz “ diyen ilgililerin dikkatine  sunuyoruz…

TRAFİK KİLİTLENİYOR KAVGALAR OLUYOR!!!

Bir başka vatandaş ise hastane civarında trafik karmaşası yaşandığını ve sürücüler arasında zaman zaman kavga ve küfürleşmeler olduğuna dikkat çekerek, bölgede düzenleme yapılması gerektiğini söyledi.