ANTALYA ÜLKÜ OCAKLARI`NDA BAŞKANLIK DEĞİŞİMİ

Ülkü Ocakları Antalya İl Başkanlığı`nda bayrak değişimi dualarla gerçekleşti

YURTTAN 11.03.2016 10:13:00 0
ANTALYA ÜLKÜ OCAKLARI`NDA BAŞKANLIK DEĞİŞİMİ

3 Temmuz 2014 tarihinden itibaren Ülkü Ocakları Antalya İl Başkanlığı görevini başarıyla yürüten Av. Emrah Taşkın, bayrağı kendi yönetimindeki Alperen Tuğrul Küreşoğlu`na devretti.

Bayrak değişimi öncesi Ülkü Ocakları Yöneticisi Yusuf Göncü tarafından Yasin-i Şerif okundu. Yasin-i Şerif okunmasının ardından bayrak devir teslimini Ülkü Ocakları Teşkilâtlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Selim Gümüş yaptı. Antalya Ülkü Ocakları Ortaöğretim Teşkilâtı`nda yetişen ve Akdeniz Üniversitesi İİBF öğrencisi olan Küreşoğlu, Antalya Ülkü Ocakları`nın Akdeniz Anadolu Lisesi Okul Başkan Yardımcılığı, Akdeniz Anadolu Lisesi Okul Başkanlığı, Konyaaltı İlçesi Bölge Sorumluluğu, Ortaöğretim teşkilâtı başkan yardımcılığı görevlerinde bulunduktan sonra, Antalya Ülkü Ocakları Ortaöğretim Birimi Başkanlığı görevini yürütüyordu. Ülkü Ocaklarında görev yaptığı süre içerisinde başarılı çalışmalara imza atan Taşkın, ülkücü camia tarafından sevilen bir kişiliğe sahipti. Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Selim Gümüş tarafından bundan sonraki mesleki ve siyasi yaşamında başarılar dilenen Taşkın, "Bu kutlu görevi layıkıyla yerine getirmenin huzurunu yaşıyorum" dedi.

Atama esnasında söz alan Küreşoğlu, "Başta bu kutsal görevi bana nasip eden Cenab-ı Allah`a sonsuz hamd-ü senalar ediyor ve beni şehitler emanetinin emanetçisi yapan, bu kutsal göreve layık gören Sayın Genel Başkanımız Olcay Kılavuz`a, Sayın Genel Başkan Yardımcımız Selim Gümüş ve sizlerin huzurunda bir kez daha teşekkür ediyorum. Yönetiminde bulunmaktan gurur duyduğum Emrah Taşkın başkanıma da bugüne kadar yapmış olduğu tüm güzel hzmetleri için teşekkür ederim. İnşallah ben ve arkadaşlarım Emrah Taşkın Başkanımdan aldığımız bayrağı daha yükseğe taşımak için var gücümüzle çalışacağız." ifadelerini kullandı. Daha sonra makam odasına geçen Küreşoğlu, burada tebrikleri kabul etmeye başladı. Atama törenin çok kalabalık olması dikkatlerden kaçmadı.

Ülkücüler Küreşoğlu`nun mevcut ocak yönetimini daha da güçlendirerek, tüm çalışmalara son hızla devam etmesini bekliyor.