Ülkenin kalkınması sanayinin kalkınmasıyla olur

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece Sanayici ve İş Adamları Derneği (BÜYSİAD) üyeleri ile Karaca İş Merkezi'nde bir araya geldi

BÜYÜKÇEKMECE 1.03.2016 21:51:06 0
Ülkenin kalkınması sanayinin kalkınmasıyla olur

Karaca Yönetim Kurulu Başkanı Arif Karaca’nın ev sahipliği yaptığı toplantıya Büyükçekmece Kaymakamı Mustafa Hulusi Arat ve belediye meclis üyeleri de katıldı.

“Büyükçekmece’deki gelişiminin örneği yok”

BÜYSİAD üyeleriyle gündemi değerlendiren Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Büyükçekmece’deki şehircilik gelişiminin başka bir örneği yok ve olamaz. Bütün bu gelişimlerin arasında sanayiciler de vardı. Hadımköy yolunda binden fazla kişinin iş yeri kurmasını sağladık. Birçok sanayi kuruluşuna Büyükçekmece Belediyesi’nin arazilerinden yer verdik. Yapmış olduğumuz planlama sayesinde sanayilerin hepsini aynı bölgede topladık. Hiç kimse sanayicinin önüne takoz koyamaz anca arkasından itme gücünü kullanmak zorundadır. Biz ancak sanayicilerimize destek oluruz. Çünkü sanayinin kalkınması demek ülkenin de kalkınması demektir. BÜYSİAD`ın bu toplantısına ev sahipliği yapan değerli ağabeyimiz Akif Karaca’ya, yönetim kurulu üyelerine ve siz değerli dostlarıma sevgi ve saygılarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

Toplantı sonrasında Arif Karaca ile Karaca Showroom’u gezen Başkan Dr. Hasan Akgün ürünleri yakından inceleyerek misafirperverliğinden dolayı Karaca’ya teşekkürlerini iletti.