Türkan Saylan Spor ve Sosyal Tesisi' ne İlgi Yoğun

Başkan Akgün ve ekibinin titiz çalışmaları sonucunda tamamlanan tesise vatandaşların ilgisi beklenenden çok daha yoğun oldu

BÜYÜKÇEKMECE 5.10.2018 21:09:00 0
Türkan Saylan Spor ve Sosyal Tesisi

Başkan Akgün ve ekibinin titiz çalışmaları sonucunda tamamlanan tesise vatandaşların ilgisi beklenenden çok daha yoğun oldu. Alanında uzman spor eğitmenlerinin görev aldığı, birçok branşta spor hizmeti sunan tesise 1500’ün üzerinde Büyükçekmeceli ilgi gösterdi. Tesis, hafta içi sabah 9’dan akşam 8’e kadar spor hizmeti sunuyor.

 

Spor salonu, kütüphane ve kafeterya

Her yaştan Büyükçekmecelinin ilgiyle karşıladığı, vatandaşları sporla buluşturan Prof. Dr. Türkan Saylan Spor ve Sosyal Tesisi’nde yetişkinler için plates, yoga, aerobik ve fitness dersleri mevcut. Uzman eğitmenler tarafından spor hizmeti verilen tesiste çocuklar için de kış okullarında eğitim verilecek. Büyükçekmeceli çocuklar kapalı tenis alanında sporla buluşacak. Ayrıca tesis bünyesinde iki adet kapalı ve açık basketbol sahası ile kapalı ve açık tenis kortu da mevcut. Başkan Akgün’ün kazandırdığı sosyal tesis sayesinde vatandaşlar oldukça cüzi ücretlerle ayrıcalıklı ve modern spor faaliyetlerine ulaşabiliyor.

Prof. Dr. Türkan Saylan Spor ve Sosyal Tesisi içerisinde; 150 metrekarelik bir fitness salonu, kapsamlı bir kütüphane, vitamin bar, uzman aşçılarla hizmet verecek bir kafeterya, toplamda 100 metrekarelik kadın ve erkek soyunma odaları, duş, mescit ve bebek bakım odası bulunuyor.

 

Spor hizmetleri her geçen gün artıyor

İstanbul’un gözde yeşil yaşam alanlarından biri halini alan Büyük Atatürk Parkı içerisinde yer alan tesis, Büyükçekmecelilerin sağlıklı, mutlu ve huzurlu bireyler olabilmeleri için hazırlanmış projelerden sadece biri. İlçenin pek çok mahallesinde, Başkan Akgün’ün spora ve sağlıklı yaşama verdiği değeri yansıtan çok sayıda spor ve yaşam merkezi bulunuyor. Büyükçekmece Belediyesi’nin spor alanında hizmet verdiği tüm tesislerinde 2600’ün üzerinde vatandaş sporla buluşuyor. Akgün ve ekibinin sosyal yaşam projeleri sayesinde Büyükçekmece’de her geçen gün spor tesislerinin sayısı da artmaya devam ediyor.

 

"Büyükçekmece aliemizin ne istediğini biliyoruz

Yakın zamanda hizmete giren Prof. Dr. Türkan Saylan Spor ve Sosyal Tesisi’ne olan yoğun ilgiyi değerlendiren Başkan Akgün; "Mesaimi Büyükçekmecelilerle iç içe ve onları dinleyerek geçirmemin en büyük avantajı, vatandaşların belediyemizden hangi hizmeti bekliyor olduğunu bilmektir. Hayata geçirdiğimiz her proje Büyükçekmece ailemizin ihtiyaçlarına yönelik olduğu için kalıcı ve ilgi gören sosyal tesisler ve hizmetler ortaya koymuş oluyoruz. Bir belediye başkanı ancak halkla iç içe olduğunda şehrine kalıcı ve değerli yatırımlar bırakabilir. Sosyal tesisimizin Büyükçekmecelilerden yoğun ilgi görmesi bizler için mutluluk verici. Şehrimize hayırlı olmasını diliyorumşeklinde konuştu.