Türk Kızılay`ı Büyükçekmece Binası Hizmete Açıldı

Türk Kızılay?ı Büyükçekmece Şube Başkanlığı binası törenle hizmete açıldı

BÜYÜKÇEKMECE 9.08.2018 02:02:07 0
Türk Kızılay`ı Büyükçekmece Binası Hizmete Açıldı

Açılış töreninde yaptığı konuşmada  "150 yıllık iyilik hareketinde daha çok çalışacak, fedakârlık yapacak, gayret gösterecek arkadaşlarımızla yolumuza devam ediyoruz" diyen Türk Kızılay'ı Genel Başkanvekili İsmail Hakkı Turunç, konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi; 

"Bizden önce de Genel Başkanlar, başkan vekilleri, şube başkanları geçti ve 150 yıllık hizmet hareketinin yaptıklarını anlatmaya günler ve saatler yetmez. 150 yıllık yaptığımız çalışmalar gerçekten inanılmaz çalışmalar. Dünyadaki karşılığı mükemmel. İyilik dendiğinde akla gelen kurumların başında geliyor artık Kızılay. 105’e yakın ülkeye gittim. İnsanlık adına mükemmel çalışmalar yapmışız. Kenya’ya, Afrika’ya ilkel yaşamların olduğu alanlara da gidiyoruz. Uganda, Gana nerede insanlar sıkıntıdaysa Kızılay orada. Gurur duyuyoruz Kızılay’ımızla’ dedi. 

 

Turunç'tan sonra bir konuşma yapan Türk Kızılay’ı Büyükçekmece Şube Başkanı Atilla Çiftçi, açılış töreni için gelenlerin birbirinden değerli ve önemli konuklar olduklarını ve onlara minnettar olduklarını belirtti.

 

Açılış törenine Türk Kızılay’ı Genel Başkanvekili İsmail Hakkı Turunç, İstanbul Vali Yardımcısı Şahin Aslan, Büyükçekmece İlçe Kaymakamı Mehmet Özel, Cumhuriyet Başsavcı vekili Asım Ekren ile Ziya Kavruk, Büyükçekmece ve Beylikdüzü Belediye Başkan danışmanları, Büyükçekmece Belediye Başkan yardımcıları, Büyükçekmece Belediye Meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve STK yöneticileri katıldı. 

Türk Kızılay’ı Büyükçekmece Şube Başkanlığı'nda görev alan isimler şu şekilde;

Büyükçekmece Şube Başkanı  Atilla Çiftçi

Başkan Vekili Bedir Gürses,

Yönetim Kurulu Üyesi Hidayet Bağ,

Yönetim Kurulu Üyesi Engin Rauf,

Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Tekdemir