Türk Büro Sen Genel Başkanı Yokuş, Görevi Bıraktı

Fahrettin Yokuş, Kamu-Sen Genel Sekreterliği ve Türk Büro-Sen Genel Başkanlık görevinden ayrıldı.

23.02.2018 22:33:24 0
Türk Büro Sen Genel Başkanı Yokuş, Görevi Bıraktı

25 yıldır kurucusu olduğu Türk Büro Sen Genel Başkanlığını yürüten Fahrettin Yokuş bu gece sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda direnecek hal kalmadı dostlara veda ediyoruz" dedi.

 

Yokuş paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

 

VEDA EDİYORUZ SENDİKALARIMIZDA Kİ DOSTLARA..!

Evet dostlarım, Biliniz ki ; bu Ayrılış elzem oldu gayri ..! Direnecek Hal kalmadı. Kurucusu olduğum Ve her kademesinde 25 Yılı aşkın bir Süre yönetici görev yaptığım Türk Büro-Sen Genel başkanlığı adaylığından çekiliyorum .!

Bilindiği gibi 5 ay önce Şubelerimiz delege seçimleri başlamıştı .. O günden bugüne Şube genel kurullarımızdan , genel merkez genel kurullarına kadar SENDİKALARIMIZ BİR KISIM KİRLİ ELLERİN MÜDAHALESİNE MARUZ KALDI . Bu kirli Fitne Organizasyonuna Ne yazık ki ; sendikalarımızın içinde ki bir kısım makam Ve mevki hevesli arkadaşlarımız alet oldular ..
Bu iş birlikçilerin Sendikalarımızın içinde açtıkları yoldan , bu günkü Siyasi İktidarla Yürüme kararı veren bir Siyasi partinin yöneticileri yürüdüler ..!

Bu süreçte Sendikalarımızın tüm yöneticilerine Sözle başlayan tehditlerin zamanla yerini Fiziki saldırılar aldı delegelerden başlayan kafa kol kırma işi İşube başkanlarına , T.Kamu-Sen İl Başkanları ve dahası Sendika genel başkanlarına sirayet etti . İşin ilginç yanı Saldırılarda sadece ülkü ocaklı gençler kullanılmadı , Parti il başkanları Ve Yöneticileri de Bu alçakça saldırıları yaparak MASUM DEVLET MEMURU ÜLKÜCÜLERİN KANINI DÖKTÜLER ..!

Maalesef Talimatlar En tepeden verildi Parti Genel sekreteri organize etti ..!
Baskı Ve tehditler Öyle boyutlara ulaştı ki ; Türkiye kamu -Seni oluşturan 3 Sendikamızın genel Başkanı Adaylıkta El çektirildi . El çektirilmeyiz Aday olup başkanlığı tekrar kazan Kazanan T. Haber -Sen Başkanı Makamında Bizzat Ankara mhp il başkanı Ve yöneticilerince Dövüldü ..! T.KAMU-SEN'i Yok etmek için her türlü Entrikaya baş vuran Siyasi Anlayış; Bu defa Hükümetide Yanına Alarak Sopa Sallamaya başladı Ayrılmak istemeyen , adaylıkta ısrar eden Genel başkanlara komplolar Hazırlayıp İTİBARSIZLAŞTIRMAK Yoluna girdiler . Ülkedeki OHALİ 'de İşaret ederek atacakları çamurlarla Kodes yolunu işaret ettiler .

BU GELİŞMELER ÜZERİNE BU HAFTA SONU GENEL KURULU YAPILACAK OLAN T.Eğitim-Sen.Türk Büro-Sen Türk Ulaşım -Sen Genel Başkanları (İSmail koncuk , Fahrettin Yokuş ve Şerafettin Deniz ) Adaylıktan Çekildiler..! yani Hep birlikte Çekildik ..!

İşte Dostlar , kısaca Durumumuz bu , Daha iki gün önceye kadar "Adayız " Diyorduk . Bu gün çekiliyoruz diyoruz. Biliniz ki ; Bu bir korku değildir , makam hevesi hiç değildir . Onurlu bir Direniş Çabasıdır .
Ancak Bize yürüyecek başka bir yol bırakmadılar ..!

Sonuç olarak ; Ya İTİBARINIZ Ya da Sendika Başkanlığınız dediler ..
Biz itibarımız diyerek boyun büktük .
Rabbim Olanlara Şahittir . "Elbette O Neylerse Güzel Eyler " Allah'a emanet olun Dostlar .,!