Tüm Ordulular Derneği`nde Herşey Hazır

Beylikdüzü Tüm Ordulular Derneği`nin tüzük imzaları, Beylikdüzü Galatasaray Spor Tesisleri Lokali`ndeki toplantıda tamamlandı.

BEYLİKDÜZÜ 10.08.2017 21:20:01 0
Tüm Ordulular Derneği`nde Herşey Hazır

Beylikdüzü Tüm Ordulular Derneği tüzük toplantısı, Türkiye Yerel Basın Birliği (TYBB) Genel Başkanı - Gazeteci Yazar Nezir Karayün ve diğer 16 kurucu üyelerin katılımıyla gerçekleşti.

 

Karayün'ün öncülüğünde tertip edilen toplantıda, tüm katılımcılar heyecanlı anlar yaşarken tüzük imzalanarak 'Tüm Ordulular' Derneği kurulmuş oldu.

 

"Elimizde Büyük Bir Güç Var"

Beylikdüzü'ndeki meslek gruplarını bir araya getirmeyi amaç edindiğini belirten kurucu Başkan Nezir Karayün "Ordululara hizmet vermiş tüm insanlar ile birlikte dayanışma içinde olacağız.  "Tüm Ordulular" ismi de buradan geliyor. Bizim buradaki amacımız Beylikdüzü meslek gruplarını bir araya getirmek ve Orduluların birlik beraberlik içinde hareket etmelerini sağlamak; aile bağlarını güçlendirip yaşamış olduğumuz Beylikdüzü ve doğduğumuz Ordu'muzun kültür ve değerlerini tüm insanlara göstermektir. Hepimizin elinde büyük bir güç var ve ben inanıyorum ki bu gücü hep beraber daha da yükseğe çıkaracağız. Toplantımıza katılım sağlayan tüm hemşehrilerime teşekkür ederim" dedi.

 

"Biz Bir Aileyiz"

Orduluların genç isimlerinden Uğur Tıraşoğlu; işin içine Ordulular girince benim her zaman vaktim vardır. Çünkü birliğin temeli ailedir ve biz Ordulular olarak bir aile olmayı hedefliyoruz " dedi.

 

"Heyecanım Arttı"

Beylikdüzü'nün önde gelen avukatlarından Osman Gürcan Çelikkol; "Ordulu olma duygusunu hiç kaybetmedim. Derneğimiz vesilesiyle bu duyguyu daha da fazla htim. Umarım bu dernek sayesinde tüm hemşehrilerimizin birbirine faydası olur. İmzalarımızın hayırlara vesile olacağına yürekten inanıyorum" dedi.

 

"Siyasi Bir Amaç Güdülmüyor"

Beylikdüzü'nün kurucuları arasında yer alan, uzun yıllar meclis üyeliği yapmış olan Murat Çöl; " Her zaman Orduluların birlik ve beraberlik içinde olmasını arzu ettim fakat bugün buradaki oluşumun ciddiyetini htim. Hiçbir zaman STK'ların bünyesinde olmayı düşünmüyordum ama bu oluşumda siyasi bir amaç güdülmediğine inandım ve Orduluların birlik-beraberlik içinde olması için ne gerekiyorsa yapmaya hazırım" dedi.

 

Büyük Bir Eksiklik Tamamlandı

Dernek kurucu üyeleri ortak bir dille, " ilçemizde uzun yıllar basın sektöründe faaliyet gösteren, her alanda kendisine güvendiğimiz değerli hemşehrimiz Nezir Karayün'ün bu girişimini her zaman destekleyerek,  el birliğiyle Orduluları Beylikdüzü'nde hakettiği yere taşıyacağız " dediler.

Kurucu üyeler toplantı vesilesiyle birbirlerini tanıma fırsatı da bulmuş oldu.  

  

Beylikdüzü Tüm Ordulular Derneği Kurucu Üyeler İse Şöyle;

Nezir KARAYÜN- Gazeteci- Yazar 
Av. Osman Gürcan ÇELİKKOL- Avukat 
Mehmet BODUR- İş Adamı 
Kenan GÜZELORDU- Spor Yöneticisi- İş Adamı  
Şennur ERÇERİ- Eczacı 
Murat ÇÖL- Danışman- İş Adamı  
Hasan ÇELEBİ- İş Adamı 
Uğur TIRAŞOĞLU- Bilgisayar Mühendisi 
Hasan TAŞ- İş Adamı 
Bahtişen ER- Emekli Yönetici  
Zeki KAPLAN- İş Adamı 
Ruhi ÖZTÜRK- Din Görevlisi 
DR. Fuat KARAKAYA- Göz Doktoru 
DR. Mustafa ÇUKURYILDIZ- Doktor 
Baki KAYA- İş Adamı 
Aytekin ERDEM- İş Adamı 
Bülent TUNCER- İş Adamı