Tezemir: Bizde Siyaset Yok Dostluk Var

Osman Tezemir` in başkanlığını yaptığı Beylikdüzü Komşuları Platformu, örnek çalışmalara imza atmaya devam ediyor.

BEYLİKDÜZÜ 15.04.2020 15:07:38 0
Tezemir: Bizde Siyaset Yok Dostluk Var

Beylikdüzü Komşuları Platformu, yardımseverlere el uzatmaya hayır işlerinde örnek olmaya devam ediyor.

Platforma 10366 kişinin üye olduğunu, bu sayının 7 bininin aktif olduğu söyleyen Tezemir, "sosyal medya sitesi facebook üzerinden bir araya geldik ve ilçemizde yaşayan can dostlarımızın barınabilmesi soğuklardan korunabilmesi için 100 e  yakın kedi evi yaptırdık. Çığ felaketi sonrası Van' a da yardım elimizi uzattık ve 500 ade bot ve 500 adet montu oradaki vatandaşlarımıza ulaştırdık. Mahalle Muhtarımızdan aldığımız listelere ve sosyal medyadan gelen taleplere göre 400 adet kolinin dağıtımını yaptık. Bütün bunları üyelerimizin katkısı ve yardımlarıyla yapıyoruz. Tüm hayırsever komşularıma teşekkür ediyorum." dedi.

Platform Başkanı Osman Tezemir, “İlçemiz için yaşadığımız şehir için ne tür katkılar verebilir, insanlarımıza nasıl güzel hizmetlerde bulunabiliriz anlayışıyla çalışmaya devam ediyoruz. Kedi evleriyle birlikte ilçemizde yaşayan hayvanseverlerimize güzel bir jest yapmanın mutluluğu içerisindeyiz” dedi. 

Bizde Siyaset Yok Dostluk Var

Siyasetin insanları bir araya gelmekten alıkoyan en temel unsur olduğunu belirten Tezemir, “ Beylikdüzü'nde bulunan sosyal medya sayfa ve gruplarını incelediğimizde şunu gördük; aynı ortamda olmak isteyen, yaşadığı yere aidiyet duymak isteyen ama yalnızca bir konu yüzünden bunu başaramayan binlerce insan var. Neydi o konu; siyaset. Bu nedenle yönetmeye başladığımız özellikle sosyal medya gruplarından siyaseti çıkardık. Her şey kendiliğinden gelmeye başladı” dedi.

Hayalimizi Birlikte Gerçekleştireceğiz

Kendisinin ve Platform üyelerinin Beylikdüzü için birçok güzel hayalleri olduğuna da değinen Başkan  Tezemir, “Birbirine selam veren, derdini sevincini paylaşabileceği dostları, komşuları olan, yardıma ihtiyacı olanın 'komşular desteğe ihtiyacım var' dediğinde imece usulüyle yardımına koşulan bir Beylikdüzü hayal ediyoruz. Biz bugün bu etkinlikle anladık ki çoğumuzun istediği ve özlediği şey bu. Birilerinin bir adım atması gerekiyordu attık. Bugün bizlerle aynı fikirde olup bu umut kıvılcımını büyüten komşularımıza yürekten teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.