Tepecik meydanı fark yaratacak

Başkan Akgün, Tepecik de yapılan çalışmaları inceledi Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Tepecik de çalışmaları hızla devam eden meydan düzenlemesi ve peyzaj çalışmalarını yerinde inceledi

BÜYÜKÇEKMECE 15.12.2015 10:01:01 0
Tepecik meydanı fark yaratacak

Meclis üyeleri ve teknik ekibiyle birlikte Tepecik meydan düzenlemesi ve peyzaj çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Akgün, “Çalışmalarımız tamamlandığında yeni havuzuyla ve meydan düzenlemesiyle Tepecik meydanı fark yaratacaktır” dedi.

Kentleri gösteren meydanlarıdır Bölgenin mimari açıdan en özel ve en ayrıcalıklı camisini Tepecik de yaptıklarının altını çizen Başkan Akgün, “Meydanda yapmış olduğumuz Merkez Saray Camisi, Tepecik`e çok yakıştı. Aynı meydana tarihi havuzu birebir olarak yeniden inşa ettik. Şimdi çevre düzenlemesi ve meydan çalışmalarımız devam etmektedir. Çalışmalarımız sona erdiğinde modern ve çok güzel bir meydanı Tepecik halkımıza kazandırmış olacağız. Kentleri gösteren meydanlarıdır" açıklamasını yaptı. "Vatandaşlarımızın önerilerini önemsiyoruz" Çalışmaları incelerken bir yandan da vatandaşlardan gelen istekleri de dinleyen Başkan Akgün, “Çalışmalarımızda vatandaşlarımızın ne istediği önemli. Onlardan gelen önerileri önemsiyoruz. Çünkü onlar burada yaşayan kişiler. Bizim görmediklerimizi görüyorlar, bilmediklerimizi biliyorlar. Vatandaşlarımızdan gelen öneri ve talepleri de dikkate alıyoruz” ifadesini kullandı.