Tenisçilerimiz Ada ve Nisa Beyrut`tan Şampiyon Döndü

Uluslararası Tenis Federasyonu' nun (ITF) düzenlediği 16 yaş Gençler Turnuvası 30 Ağustos- 6 Eylül tarihleri arasında Lübnan' ın başkenti Beyrut' ta yapıldı.

SPOR 8.09.2021 08:03:00 0
Tenisçilerimiz Ada ve Nisa Beyrut`tan Şampiyon Döndü

Uluslararası Tenis Federasyonu’nun (ITF) düzenlediği 16 yaş Gençler Turnuvası 30 Ağustos – 6 Eylül tarihleri arasında Lübnan’ın başkenti Beyrut’ta yapıldı.

Beylikdüzü Avrupa Yakası Tenis Kulübü sporcusu Ada Karabacak Beyrut’ ta yapılan 16 yaş Uluslararası Tenis Turnuvası’nda şampiyonluk kupasını alarak önemli bir başarıya daha imza attı.

Müsabakalara Milli takım eski oyuncusu Beylikdüzü Avrupa Yakası Tenis Kulübü Başantrenörü Serkan Akın Dilek nezaretinde Beyrut' a giden sporcularımız Ada Karabacak ile Çanakkale Merkez Tenis Kulübü sporcusu Nisa Bulut gruplarında şampiyon olarak yurda döndü.

Pandemi koşulları ve yaşadığı sakatlık nedeniyle bir yıla yakın kortlara uzak kalan Ada Karabacak, almış olduğu şampiyonluk ve ödüllere bir yenisini daha ekleyerek ekibini ve tenisseverleri sevindirdi.

Sporcularımızın başarısında büyük pay sahibi olan Beylikdüzü  Avrupa Yakası Tenis Kulübü Derneği'nin Baş Antrenörü Mustafa Er (İstanbul Tenis İl Temsilcisi) ile Başantrenör Serkan Akın Dilek ve  ekibi sporcularımız Nisa Bulut ve Ada Karabacak’ ı tebrik ederek mutluluklarına ortak oldu.