Sunay " Güçlü kadro kurmak zorundayız"

İstanbul Sinop Spor Genel Kaptanı Mehmet Sunay, yeni sezon öncesi iyi çalışıp, iyi hazırlanıp lige güzel bir giriş hedeflediklerini sözlerine ekledi.

1.09.2020 19:32:00 0
Sunay

Haber : Yılmaz Aktepe

Bölgesel Lig yeni takımlarından olan İstanbul Sinop spor Genel Kaptanı Mehmet Sunay sezon öncesi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, uzun zamandan sonra böyle güçlü bir Başkan ve yönetimle birlikte çalışmanın kendisini çok mutlu ettiğini söyledi.

2020-2021 Futbol sezonu Bölgesel Lig 'de mücadele edecek olan İstanbul Sinop spor Genel Kaptanı Mehmet Sunay, iyi bir sezon öncesi geçirip lige güzel bir giriş yapmak istediklerini söyledi.

Yönetim ve başkanın güçlü olması sonrasında transfer sürecine çok hızlı ve etkili başladıklarını ifade eden Mehmet Sunay, transfer anlamında çok iyi işler yaptıklarını ifade etti.

Doğru ve önemli isimleri takıma kazandırdıklarını belirten Genel Kaptanı Mehmet Sunay, zor geçecek olan lig öncesi iddialı ve güçlü kadro oluşturmak zorunda olduklarını söyledi.

Hem kaliteli hem de alternatifli kadro oluşturmak için doğru adımlar attıklarına inandığını belirten Sunay, takımı yeni sezona en iyi şekilde hazırlayacaklarını söyledi.

Yeni sezonun çalışmalarımızı TFF' nin takvimine göre başlayacağız şuna kadar her hangi bir gelişme yok her an başlayacak bir şekilde kulüp olarak o yönde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Genel Kaptanı Mehmet Sunay, yeni sezon öncesi iyi çalışıp, iyi hazırlanıp lige güzel bir giriş hedeflediklerini sözlerine ekledi.