Sörfçüler Mutluluklarını Başkan Uzun`la Paylaştı

Beylikdüzü Rüzgar Sörfü Spor Kulübü`nde düzenlenen kupa törenine Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Başkan Yardımcıları İsmail Yalçın, Osman Dinç, Ali Gençbay,Beylikdüzü Rüzgâr Sörf Spor Kulübü Başkanı Ebru Şenocak ve davetliler katıldı.

ARŞİV 2.05.2013 00:00:00 0
Sörfçüler Mutluluklarını Başkan Uzun`la Paylaştı

 

Kulüp Başkanı Ebru Şenocak`a plaket takdim eden ve teknik kadro ile sporcuları tek tek kutlayan Başkan Uzun,"Göreve geldiği günden itibaren Beylikdüzü Belediyesi olarak ilçede gerçekleştirilebilecek spor branşlarını bir araya getirebilmek adına ciddi bir çaba içerisindeyiz. Beylikdüzü Sörf Kulübü ve sualtı spor kulübü bunların örneklerindendir" dedi. 

 

"Beylikdüzü artık bir spor kentidir"

 

Başkan Uzun ayrıca, "Beylikdüzü`nde içinde olimpik havuzu olan çok amaçlı bir spor kompleksinin çalışmaları devam ediyor. Kasım ayında hizmete açacağız. 18-19 Mayıs`ta Tekerlekli Kayak Şampiyonası Gürpınar sahilinde yapılacak. 3. bölgeye hizmet verecek olan Buz pateni pistimiz hizmete girdi ve sörf yarışmalarının da bir ayağının Beylikdüzü'nde yapılması konusunda çalışmalarımız devam ediyor. Beylikdüzü artık bir spor kentidir" dedi.

 

Beylikdüzü Rüzgâr Sörf Spor Kulübü Başkanı Ebru Şenocak da spora katkılarından dolayı Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'a teşekkür ederek, kendisine plaket taktim etti. 

 

Sörfçülere ödülleri verildi

 

Türkiye Yelken Federasyonu tarafından düzenlenen Techno-293 U 13 Federasyon Kupası Yarışlarına katılan ve başarı elde eden sporculara Beyliküzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Yalçın ve Osman Dinç madalya ile kupa verdi.