Sokak hayvanları için konser verdiler

Büyükçekmece Belediyesi, sokak hayvanları yararına düzenlenen İshakoğlu Musiki Derneği'nin musiki konserine ev sahipliği yaptı.

KÜLTÜR-SANAT 8.06.2016 16:43:39 0
Sokak hayvanları için konser verdiler

Büyükçekmece Belediyesi, sokak hayvanları yararına düzenlenen İshakoğlu Musiki Derneği’nin musiki konserine ev sahipliği yaptı.

Beşincisi gerçekleştirilen “Sevginiz İlaç Olsun” adlı tasavvuf musikisi konserine katılan Büyükçekmeceliler bu kez de şarkıları sahipsiz hayvanlar için söyledi. Gelir sokak hayvanlarına Yoğun iş temposu nedeniyle konsere katılamayan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ü temsilen konuşmasını yapan Belediye Başkan Yardımcısı Adem Yazır, “Sayın Belediye Başkanımın sizlere selamlarını iletiyorum. Özellikle bu mübarek üç aylar içerisinde çok anlamlı ve önemli bir konser gerçekleştirdik. "Yaratılanı severiz yaradandan ötürü" diye Yunus Emre’nin bir sözü vardır. İshakoğlu Musiki Derneği’nin 33 yıldır Büyükçekmece’de fark yaratan bu davranışını tebrik ediyorum” diyerek koro şefi Kadir İshakoğlu’na çiçek takdim etti.

Konserde elde edilen gelirin tamamı Büyükçekmece Belediyesi Sokak Hayvanlarını Koruma ve Rehabilitasyon Merkezi’ndeki hayvanların ilaç, gıda ve barınma masrafları için harcanacak.