"Sizin başarınız, Cumhuriyetin başarısı olacaktır"

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü?nü kutlayıp öğretmen ve öğrencilere Atatürk rozeti dağıttı. Başkan Dr. Akgün, 24 Kasım mesaisini öğretmen, öğrenci, okul ve okul açılışlarına ayırdı

BÜYÜKÇEKMECE 24.11.2017 16:28:03 0

Öğretmenler Günü sabahı Büyükçekmece Anadolu Lisesi’ne giden Başkan Dr. Akgün,  “Tüm öğrencilere Atatürk rozeti dağıttım, karşımdaki aydınlık gençleri gördüğümde aklıma Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal’in öğretmenler için söylediği  ‘Sizin başarınız, Cumhuriyetin başarısı olacaktır'’ sözü geldi. Pırıl pırıl bu gençleri yetiştiren öğretmenlerimi de hem bu başarıdan hem de öğretmenler günü nedeniyle gönülden kutladım” dedi.

 

Daha sonra Recep Güngör Anadolu Lisesi'ne ziyaret eDen başkan Dr. Akgün öğretmenlere Atatürk rozeti ve çiçek, öğrencilere Atatürk rozeti dağıttı. Öğretmenlerin Öğretmenler Günü'nü kutladı.

 

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Mehmet Akif Ersoy İlk ve Orta Okulunu ziyaret ederek öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü de kutladı. Dr. Akgün, “fedakârca bu kutsal mesleği icra eden, hakları ödenmeyecek tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü sizin huzurunuzda kutluyorum” dedi. 

 

ŞEHİT ÖĞRETMENLERİMİZİN ANISI ÖNÜNDE EĞİLİYORUM

Başkan Dr. Hasan Akgün,  “Tüm şehit öğretmenlerimizin anısı önünde saygıyla eğiliyorum” dedi.  Dr. Akgün şunları söyledi:

“Onlar; bu ülkeye kazandırılacak aydınlık nesiller için ya da belki de yalnızca bir çocuğun hayallerini gerçekleştirmek için gerilerinde ailelerini, sevdiklerini bıraktılar. Sarp yollardan geçerek memleketin dört bir yanına gittiler. Yolu olmayan köylerde yeni bir dünyanın kapılarını açtılar. Hayatlar değiştirdiler. Umut oldular. Can verdiler.”

 

 İMAMOĞLU’NU KUTLADI

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla gerçekleşen Gürpınar Şehit Ömer Halisdemir Özel Eğitim Okulu, Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Çocuk Bakımevi ve Yakuplu Cevat Güleç Ortaokulu açılış törenine de katıldı. Başkan Dr. Akgün, “24 Kasım Öğretmenler Günü gibi anlamlı bir günde Beylikdüzü'nden tüm ülkemize aydınlık yarınların yetiştirileceği bu okulları kazandıran sevgili kardeşim Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ekibini yürekten kutlarım” dedi.