Siz de Duamıza Ortak Olur musunuz?

Eski manken ve model Şenol İpek`in sanatçı Çılgın Sedat`ın rahatsız oğlu Siraç adına maddi destek olabilmek amacıyla düzenlediği "Siz de bizim duamıza ortak olur musunuz?" adlı program 19 Şubat tarihinde gerçekleşecek.

BEYLİKDÜZÜ 11.02.2019 23:19:13 0
Siz de Duamıza Ortak Olur musunuz?

Oğlu Siraç'ın rahatsızlığından dolayı çok zor durumda olan Sedat, oğlunun hastalığına para yetiştiremeyince elinde olan tüm mal varlığını sattı. 

Oturduğu evin kirasını ödemekte zorlandığını dile getiren Çılgın Sedat "serebral palsi hastası 14 yaşındaki oğlum Siraç'ın aylık masrafı 8 bin TL yı bulmakta, 350 bin TL borca girmiş durumdayım. Geçtiğimiz günlerde ben sahnedeyken oğlumu ambulansla hastaneye kaldırdılar. Ben sahnede olduğum için mecburen gidemedim onu sadece telefonda izledim." dedi.

Sanatçı İbrahim Tatlıses ''Konu çocuk olunca bitiyorum. Sedat'ın bu çabasını herkes biliyor. Ne gerekiyorsa yaparım. Ama bir tek yardım gecesine gelemem, çünkü ben dayanamam.''diyerek destek olacağını söyledi.
 

"Siz de bizim duamıza ortak olur musunuz?" adlı 19 Şubat 2019'da saat 20:00'de Etiler Sahne İstanbul'da gerçekleşecek programın sunuculuğunu eski manken ve model Şenol İpek yapacak.