SELDER` den Komşuluk ve Kardeşlik Lokması

Selimpaşa Emlak Konutları Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Komşuluk ve kardeşlik lokmamızı paylaşalım`` konulu bir etkinlik düzenledi

ARŞİV 4.06.2015 01:53:07 0
SELDER` den Komşuluk ve Kardeşlik Lokması

Programda bir konuşma yapan Selimpaşa Emlak Konutları Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Faruk Koçyiğit, yol ve kaldırım çalışmaları nedeniyle yaptığı hizmetlerden dolayı İBB Başkanı Dr.Mimar Kadir Topbaş'a teşekkür etti.

 

Başkan Koçyiğit, konuşmasında "programı değişikliği nedeniyle Silivri Kaymakamımız Faruk Bekarlar ve Silivri Belediye Başkanımız Özcan Işıklar'ın plaketlerini şu anda burada olmadıklarından dolayı takdim edemiyoruz. Kendilerini makamlarında ziyaret edip plaketlerini takdim edeceğiz" dedi.

 

Ak Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral'a plaketi Başkan Ömer Faruk Koçyiğit tarafından takdim edilmesinin ardından AK Parti İstanbul 3.Bölge Milletvekili Tülay Kaynarca söz aldı. Kaynarca konuşmasında SELDER Başkanı Koçyiğit' in belirttiği sorunların çözümüne destek sözü verdi.

 

SELDER Başkanı Ömer Faruk Koçyiğit, açılış kurdelasını AK Parti İstanbul 3.Bölge Milletvekili Tülay Kaynarca, Milletvekili adayı Fatma Nur Yavuz, AK Parti Silivri  İlçe Başkanı Dilek Demiral,  Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürü Yafes Bakırcı ile birlikte kesti.

 

38 AMATÖR YÜZÜCÜ KIYASIYA YARIŞTI

Açılış töreninin ardından yapılan ve 38 amatör yüzücünün katıldığı yüzme yarışmasında dereceye giren 12 yarışmacıya madalyalarını takdim eden Dernek Başkanı Koçyiğit, bu etkinliklere devam edeceklerini belirterek ''bizim için en büyük mutluluk çocuklarımızın, gençlerimizin ve ailelerin yüzlerindeki gülümsemedir."dedi.

 

Marmara Bölge 1. Bitlis Halk oyunları ekibinin gösterileri ve sanatçıların seslendirdiği birbirinden güzel türkülerle devam eden '' komşuluk ve kardeşlik lokmamızı paylaşalım'' etkinliği, konuklara lokma tatlısı ikram edilmesinin ardından sona erdi.