Sanatçı Metin Kaya Hastalığı Yendi

Bir süredir lenfoma nedeniyle tedavi gören ses sanatçısı Metin Kaya`nın sağlığının iyi olduğu öğrenildi.

18.03.2018 07:06:00 0
Sanatçı Metin Kaya Hastalığı Yendi

Bugüne kadar çıkarttığı onlarca albüm ve unutulmaz bestelerin sahibi Taverna Müziğinin ustalarından sanatçı Metin Kaya' nın sağlığının iyi olduğu ve rutin tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.

 

Rahatsızlığı nedeniyle geçmiş olsun dileklerini gerek telefon, gerek sosyal medya vasıtasıyla bildiren ya da ziyaret eden dostlarına ve hayranlarına haber sitemiz aracılığıyla teşekkür eden Metin Kaya " Şu anda Allah'a şükür iyiyim,sağlığım düzeldi.  Başta sevgili eşime, doktorlarıma ve tüm hastane personeline, dua eden, kan veren, ilgilenen herkese çok çok teşekkür ederim. Allah razı olsun." dedi. 

 

Yaklaşık 10 aydır tedavisi devam eden Sanatçı Metin Kaya Kimdir? 

Sinop Ayancıklı Ayşe (merhume)  ile Sivas Suşehrili Maksut Kaya (merhum) 'nın  oğlu olarak 11 Şubat 1961 yılında İstanbul Kadıköy’de dünyaya gelen Metin Kaya küçük yaşlarda mandolin çalmayı öğrendi. İlk kasetini ( Günüm Seninle Başlar ) 1985 yılında yaptı. Ardından ‘Barışmaya alıştık’ kasetini çıkaran sanatçımız "Sıktı mı Canını " adlı kasetiyle müzik dünyasında adından çok sık söz edilen bir sanatçı olmayı başardı. Kaya'nın "Nerde Trak Orda bırak " "Aklımı Seveyim " "Ayrılacağım" gibi birçok kaseti halen müzikseverlerin gönlünde aldığı yeri korumakta.

 

Uzun zamandır albüm çıkarmayan ve mesleğini sahnelerde sürdürürken rahatsızlığı nedeniyle sahnelere ara veren sanatçı Metin Kaya'ya geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor; bir an önce özlediği sahnelere dönmesini dilediğimizi belirterek, selam, sevgi ve saygılarımızı gönderiyoruz. 

 

BEYHABER