SANAT DÜNYASININ YILDIZLARI, ÇARDAK ALTI' NDA

7. Barış ve Sevgi Buluşmaları’nın vazgeçilmezlerinden olan Çardak Altı Sohbetleri, 2 Eylül akşamı, sanat dünyasının yıldızlarını, Beylikdüzü’nde ağırlayacak.

BEYLİKDÜZÜ 1.09.2020 19:34:00 0
SANAT DÜNYASININ YILDIZLARI, ÇARDAK ALTI

Beylikdüzü Belediyesi tarafından düzenlenen 7. Barış ve Sevgi Buluşmaları tüm hızıyla devam ediyor. İstanbulluları, sanat dünyasının yıldızlarıyla buluşturan etkinliğin dördüncü gününde, Ümit Nar’ın moderatörlüğünde gerçekleşecek Sahaf Söyleşileri’nin konukları Seval Şahin ve Fatih Artvinli olacak. “İçeriden Sesler, Sessizlikler: Tımarhanede Sanat ve Edebiyat” isimli söyleşi, Yaşam Vadisi “6 Mayıs Gençliğimiz Var Sahnesi”nde 19.00-19.45 saatleri arasında gerçekleşecek.

 

7. Barış ve Sevgi Buluşmaları’nın vazgeçilmezlerinden olan Çardak Altı Sohbetleri, 2 Eylül akşamı, sanat dünyasının yıldızlarını, Beylikdüzü’nde ağırlayacak. Nilgün Belgün, Oya Başar ve Ahmet Mümtaz Taylan’ın konuk olacağı söyleşide “Tazelenme ve Kültür Sanat” konuşulacak.  Moderatörlüğünü Duygu Demirdağ’ın üstleneceği söyleşi saat 20.00’da başlayacak. 

 

Pandemi kurallarına uygun olarak düzenlenen etkinlikte saatler 21.15’i gösterdiğinde, Sahaf Festivali kapsamında büyük ilgi gören gece mezatı gerçekleşecek. 5 Eylül tarihine dek sürecek festivalde, aralarında plakçıların da bulunduğu 27 sahaf, 14.00 ve 22.00 saatleri arasında kitapseverlerle buluşacak.   

 

TARİH: 2 Eylül Çarşamba

SAAT: 19.00 – 22.00

YER: Yaşam Vadisi “6 Mayıs Gençliğimiz Var Sahnesi”

ADRES: Yaşam Vadisi 1. Etap, Adnan Kahveci Mahallesi - Cumhuriyet Mahallesi, Atatürk Bulvarı, Kışla Caddesi ve Derviş Eroğlu Caddesi arası Beylikdüzü – İstanbul