Şampiyon Sultanlar Başarılarını Kutladı

BÜYÜKÇEKMECE 7.04.2018 00:49:00 0
Şampiyon Sultanlar Başarılarını Kutladı

2018-2018 sezonunda birinci Türkiye Bayanlar Voleybol Ligi’nde mücadele edecek olan Büyükçekmece Bayan Voleybol Akademisi’nin şampiyonluk kutlaması görkemli bir baloyla dönüştü.

 

Gecede konuşan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, 2018 yılını “Spor ve Gençlik Yılı” olarak ilan ederek çok isabetli bir karar aldıklarını belirterek; “Büyükçekmece Belediyesi, spora ve sporcuya verdiği önemi bir kez daha kanıtladı. Sporcu gençlerimizde aldığımız bu kararın gereğini yerine getirerek sürekli göğsümüzü kabartan başarılara imza atıyorlar” diye konuştu.

 

“Spor ve Gençlik yılını taçlandırdınız”

Başkan Akgün konuşmasını şu şekilde sürdürdü; “2018 Spor ve Gençlik yılımızı zaferle taçlandıran filenin sultanlarına, teknik heyet ve kulüp yönetimine ve kulübümüze sponsor olarak destek olan kıymetli iş adamlarımıza teşekkür ediyorum. Büyükçekmece Belediye Meclis üyesi ve Büyükçekmece Voleybol Akademisi Kulüp Başkanı Ersel Yazıcı’yı ve sultanlarımızı tebrik ediyorum” dedi.

 

Azim ve karalılığın eseri

Gecede konuşan Büyükçekmece Belediye Meclis Üyesi ve Büyükçekmece Bayan Voleybol Akademisi Kulüp Başkanı Ersel Yazıcı, sezon boyunca büyük bir azim ve kararlılık sergileyerek, tüm Türkiye’de Büyükçekmece’nin adını en iyi şekilde duyurduklarını ve haklı bir başarıyla da Türkiye Bayanlar Voleybol birinci ligine Büyükçekmece’nin adını yazdırdıklarını ifade etti. Filenin sultanları, gecenin sonunda desteklerinden ötürü Başkan Dr. Hasan Akgün’e kupa takdim etti.