SAHİL MAHALLESİ`NDE TAPU SEVİNCİ

Beylikdüzü Belediyesi, vatandaşlara yıllardır kavuşamadığı tapularını teslim ediyor.

BEYLİKDÜZÜ 28.11.2016 19:07:58 0
SAHİL MAHALLESİ`NDE TAPU SEVİNCİ

Sahil ve Kavaklı Mahallesi’nde yıllardır çözümsüz kalan bir bölgede yapılan çalışmalar neticesinde tescil edilen müstakil tapuları, sahiplerine Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu bizzat takdim etti.

Beylikdüzü Belediyesi,  Sahil Mahallesi Muhtarlığı’nda çok anlamlı bir güne tanıklık etti. Kavaklı ve Sahil Mahallesi’nde yıllardır çözümsüz kalan, yapılan imar uygulaması çalışmaları neticesinde tescil edilen müstakil tapular sahiplerine dağıtıldı. 1970’li yıllardan itibaren oldukça karışık bir hisse ve sınır kullanımı yapısında olan parselde daha önce başlatılan ve her defasında yarım bırakılan çalışmaları Beylikdüzü Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü neticelendirdi. Parsel malikleri ile yürütülen ve yaklaşık bir buçuk yıl süren çalışmaların ardından Sahil Mahallesi Muhtarlığı’nda gerçekleştirilen tapu töreninde tapularına kavuşan vatandaşlar büyük sevinç yaşadı.
 
“Mülkiyet Hakkınıza Kavuşmanızdan Mutluluk Duyuyoruz”
 
Mülkiyet hakkı konusunda Beylikdüzü’nde geçmişten gelen büyük sorunlar olduğunu belirten Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Bu ülkenin geçmişinden bu güne mülkiyetle ilgili büyük bir mücadelesi vardır. Çünkü alın teri ve emek vardır. Tapusunu alan vatandaşın rahatlığını anlayabiliyorum. Biz buna vesile olduk ve bu huzura size kavuşturduysak ne mutlu bize.” Dedi, ardından yapılacak olan sahil düzenlemeleri hakkında bilgi verdi. 
 
Düzenlenen tapu teslim törenine Başkan İmamoğlu’ nun yanı sıra Başkan Yardımcısı Mehmet Çakılcıoğlu, Sahil Mahallesi Muhtarı Yusuf Yakup Kendir, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Vatandaşlara tapularını İmamoğlu takdim etti.