Sağlık Bakanı Müezzinoğlu Beylikdüzü`ndeydi

Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Beylikdüzü`nü ziyaret etti. Fatih Sultan Mehmet Camii alanında Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun tarafından karşılanan Bakan Müezinoğlu`na vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

ARŞİV 6.04.2013 00:00:00 0
Sağlık Bakanı Müezzinoğlu Beylikdüzü`ndeydi

Cuma Namazı sonrası cami önündeki sohbet ve selamlaşmanın ardından Bakan Müezzinoğlu Başkan Uzun ve beraberindekiler, Beylikdüzü İlçe Müftülüğü'nü ziyaret ederek Beylikdüzü Müftüsü Süleyman Küçük'ten çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

Başkan Uzun, Beylikdüzü'ne yapılan yatırımlarla ilgili bilgi verdi.Gerçekleştirilen ziyarette Başkan Uzun, Beylikdüzü'ne yapılan yatırımlarla ilgili de bilgiler verdi. Bakan Müezzinoğlu ise Beylikdüzü'ne yapılacak hizmetlerin hızlandırılması ile ilgili ellerinden gelen desteği vereceklerini dile getirerek, 29 Nisan'da yapılacak ihale ile birlikte Beylikdüzü'nde bölge halkının çok rahatlıkla istifade edebileceği devlet hastanesinin yapımına hızla başlanacağını belirtti. Ziyaretinde Bakan Müezzinoğlu'na İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ahmet Selamet, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü, Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Başkan Danışmanı Av. Ercan Ay ve Tepecik Belediye eski Başkanı Rafet Yıldız da eşlik etti.