Recep Erol, Dosyasını Teslim Etti

Recep Erol, Büyükçekmece Belediye Başkanlığı için Aday adaylık başvuru dosyasını teslim etti.

BÜYÜKÇEKMECE 12.11.2018 13:15:29 0
Recep Erol, Dosyasını Teslim Etti

Dosya tesliminden önce partililerle bir restaurantta sabah kahvaltısında biraraya gelen Recep Erol davetlilere hitaben bir konuşma yaptı. Erol, Hz. Mevlana'nın "Hamdım Piştim Yandım ' sözlerini örnek göstererek "siz değerli Büyükçekmece halkının teveccühü ile Aday adayı oldum." dedi.

 

Erol, konuşmasında şu ifadelere yer verdi;

"BÜYÜKÇEKMECE’mizin saygıdeğer mensupları, sivil toplum kuruluşlarının değerli temsilcileri, kıymetli başkanlar, sayın basın mensubu arkadaşlarım, hanımefendiler, beyefendiler; hepinizi saygı sevgi ve muhabbetle selamlıyorum. 

 

31 MART 2019 yılı yerel seçimlerinde BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLIĞIMI açıkladığım bu anlamlı günde, davetime icabet ettiğinizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum, HOŞGELDİNİZ, ŞEREF VERDİNİZ, SABAHINIZ HAYR OLSUN. 

 

Uzun yıllar bölgemizde siyasetin içinde gençlik kolları başkanlığından, SKM başkanlığına, 2004 yılında meclis üyeliğinden ilçe yöneticiliğine, yerel yönetimler birim başkanlığına, 2009 yılında ilçe başkanlığına ve 2014 yılı Büyükşehir meclis üyeliği ile AK parti çatısı altında halkımıza hizmet etmekteyim. 

Yani Hz. Mevlana’nın dediği gibi ” HAMDIM PİŞTİM YANDIM" diyorum. 

Siyasi birikimlerimi ve tecrübelerimi 2019 yılı 31 mart tarihinde Büyükçekmece halkının hizmetinde kullanmak üzere siz değerli dostlarımın teveccühü ile aday adayı oldum. 

Değerli arkadaşlar, amacımız Büyükçekmece'de katılımcı, yenilikçi ve modern bir bakış açısıyla halkımıza hizmet etmektir. 


Büyükçekmece ilçemizin sosyo-kültürel değerlerini koruyan ve geliştiren bir hizmet anlayışı ile halkımızın yanında olacağız. Daha huzurlu bir BÜYÜKÇEKMECE için, insanlarımızın saygılı,güleryüzlü, samimi ulaşılabilir, çözüm odaklı bir yerel yönetim hizmeti sunmak için çalışacağız. 

 

Kent kimliğini oluşturup ilçeye şehrin dokusuna uygun meydanlar, bulvarlar kazandırmak için, 

Daha fazla yeşil alanlar ve buralarda huzur ve güveni tesis etmek için, 

Gençlik yaşam merkezleri, gençlerin faydalanabileceği kıraathaneler, hobi alanları oluşturmak için, Akıllı atık yönetimi projeleri uygulayarak AB standartları üzerinde temiz bir ilçe yaratmak için, 

Millet bahçeleri ile, Kent ve yaşam parkları ile, insanları doğa ile buluşturabilmek için, 

Sosyal belediyecilikte örnek modeller ile insan onurunu zedelemeden bir sosyal hizmet verebilmek için, 

Spor alanları ile spor kompleksleri ile gençlerimizi tüm spor faaliyetlerinden faydalandırmak ” SPOR DOSTLUK BARIŞ ve KARDEŞLİKTİR” diyebilmek için, 

Engellilerimize ayrıştırmadan hizmet götürebilmek için, 

Esnafımızın sorunlarını, çiftçimizin, balıkçımızın sorunlarını paydaşları ile çözüme kavuşturmak için, ' 

Mahallelerimiz arasında hizmet eşitliği sağlayabilmek için, 

İNSANA SAYGlLl, DOĞAYA SAHİP ÇIKAN, HAYVAN HAKLARINI KORUYAN HASSAS BİR BAKIŞ AÇISI İLE BÜYÜKÇEKMECE İLÇESİNDE BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI OLDUM. 

 

Bizler eski belediyecilik anlayışı ile değil yeni bir anlayışla sadece yapılması gereken hizmetleri yaparak değil, asli görevlerimiz yanında bireyin istek ve taleplerinede önem veren bir anlayışla çalışarak daha mutlu bir Büyükçekmeceli için Bu halkın HİZMETKARI olacağız. 

 

TAKLİT EDEN DEĞİL TAKLİT EDİLEN BİR BELEDİYELİK anlayışıyla hizmet vermek için çalışacağız.Biliyoruz ki bunları yapabilecek güç ve kuvvet ” DAMARLARIMIZDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR."

 

Recep EROL, kendisine destek olan vatandaşlarla birlikte AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanlık binasına giderek İlçe Başkanı Murat Çelik'e dosyasını teslim etti.