Pedallar Ali Hüryılmaz İçin Çevrilecek

Büyükçekmece Ali Hüryılmaz Bisiklet Kulübü, geçen yıl hayatını kaybeden ünlü bisikletçi Ali Hüryılmaz anısına bir yarışma düzenliyor

BÜYÜKÇEKMECE 28.09.2018 11:51:10 0
Pedallar Ali Hüryılmaz İçin Çevrilecek

Büyükçekmece Ali Hüryılmaz Bisiklet Kulübü tarafından düzenlenen  “1. Ali Hüryılmaz Uluslararası Yol Bisikleti Etkinliği” nde pedallar 2017 yılında tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Türk Bisikletinin efsane isimlerinden Ali Hüryılmaz anısına çevrilecek.

 

Yarışmalar 6 kategoride yapılacak

30 Eylül 2018 Pazar günü saat 11.00 de Mimaroba Doğa Koleji önünde başlayacak olan uluslararası etkinlikte yarışan bisikletçiler  Fatih Caddesi, Güneş Caddesi ve Hukukçular Caddesi güzergahında pedal çevirdikten sonra tekrar Mimaroba Doğa Koleji önüne gelerek yarışmayı tamamlayacaklar. Kadın ve erkek bisikletçilerin 6 kategoride yapacağı yarışlar sonrası ödül töreni düzenlenecek.

 

“Tüm bisiklet sürücülerini bekliyoruz”

Büyükçekmece’de yapılan spor faaliyetlerinin hız kesmeden sürdürüleceğini belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Ali Hüryılmaz Bisiklet Kulübü’nün düzenlediği bu güzel etkinliğe Büyükçekmece Belediyesi olarak ev sahipliği yapıyoruz. Bu tür etkinliklerle Büyükçekmece halkının sporla olan iletişiminin ne kadar güçlü olduğunu görüyorum. Pedallarına güvenen tüm bisiklet sürücülerini Pazar günü Mimaroba’ya bekliyoruz” dedi.

Kayıt yaptırmak ve bilgi almak isteyen vatandaşların 883 78 98 numaralı telefonu aramaları gerekmektedir.