Özgür Karabat "Mevlüt Uysal Yeşili Sevmez"

CHP Milletvekili Özgür Karabat, Ak Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal?ı en iyi tanıyanlardan biri olduğunu belirterek; ?Başakşehirliler Bahçeşehir gölete yaptıklarını unutmadı. Mevlüt Uysal yeşili sevmez. Oysa Büyükçekmece?de kişi başın

BÜYÜKÇEKMECE 11.02.2019 21:23:49 0
Özgür Karabat

CHP Büyükçekmece İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği “Birlik ve Dayanışma” gecesine CHP milletvekilleri Özgür Karabat, Emine Gülizar Emecan, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Silivri Belewdiye Başkanı Özcan Işıklar, CHP İstanbul il ve ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda partili katıldı.  

 

“Nasıl seçim kazanılır Hasan Akgün’den öğrenecek”

Birlik ve Dayanışma Gecesi’nde konuşan CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, “Şunu biliyorum ki Mevlüt Uysal Büyükçekmece’de yolunu bulamayacak, bıraksanız kaybolacak. Ak Parti Büyükçekmece’ye, Başakşehir’in kurtulmak istediği bir aralıkta Büyükşehir’e yolladığı belediye başkanını gönderdi.  Ben Büyükçekmece’de gezerken herkesin gülerek selam verdiği bir ilçe başkanı görüyorum. Büyükçekmece’de herkesin elini sıkan bir belediye başkanı görüyorum. İşte belki Mevlüt Uysal’ın Büyükçekmece’de adayken insanlara nasıl selam verilir dersini iki başkanımızdan öğrenecek, 31 Mart gecesi nasıl belediye kazanılır onu da Hasan Akgün ve Büyükçekmece’den öğrenecek. Dedem bana derdi ki yolda bir para bulursan sahibi kimdir diye sor, alıp yerine koyma bunun bir sahibi vardır derdi. Ben Mevlüt Uysal’a diyorum ki; Büyükçekmece’nin bir sahibi var. Buralarda boşa gezme. Başakşehirliler Bahçeşehir gölete yaptıklarını unutmadı. Mevlüt Uysal yeşili sevmez. Oysa Büyükçekmece’de kişi başına 123 metre kare yeşil alan var. Yeşili görünce onun gözleri dolar dolar olur. Hepinizin bildiği gibi Hasan Akgün İstanbul’da en çok seçim kazanan en tecrübeli belediye başkanıdır” şeklinde konuştu.

“Mevlüt Uysal, metrobüs ihalesini iptal eden kişidir”

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün şu şekilde konuştu: “İnşallah Mart’ın sonunda baharı hep beraber göreceğiz. Çok çalışacağız ve kazanacağız. Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi beton ve yeşil savaşında betonu mağlup etmektir hedefimiz. İstanbul’da yaşanabilecek ilçelerden bahsederseniz bunların hepsi sosyal demokrat ilçelerdir. Belediyeciliği anlatmak kanun kitaplarında yazdığı gibi değildir. Belediyecilik insanları sevme meselesidir, insanları mutlu etme sanatıdır. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan vekilliğini yapan Başakşehir Belediye Başkanı Arnavutköy’de televizyonların önünde ‘Ben öncelikle Ak Parti’ye oy verenlere hizmet ederim’ diyorsa bu ülkede sandık başına gitmeden önce vatandaşlarımızın bu zihniyeti sorgulaması lazım. Kadir Topbaş zamanında yapılmış olan Silivri metrobüs hattını iptal ettiler. Mevlüy Uysal ihaleyi iptal eden kişidir. İstanbul’un batısındaki insanlar başka bir ülkenin insanı mı? Hilal 86’da iki gün önce açılışta ‘Ey Büyükçekmece halkı bana oy verin. Büyükçekmece sahilini insanlarımıza açacağız’ diyor. İnsanların doya doya gezdiği, vakit geçirdiği tek sahilin Büyükçekmece’de olduğunu da bilmiyor. Yerel yönetim yerinden yönetilir. Yerel yönetimin adayları ithal olmamalıdır o zaman bu komik durumlarla karşılaşırsınız. İstanbul’da Ekrem İmamoğlu burada biz iktidar olacağız. Gelecek günler bizim ve çocuklarımızındır” ifadesini kullandı.

“Büyükçekmece’de ve İstanbul’da CHP kazanacak”

CHP Büyükçekmece İlçe Başkanı H. Remzi Gökbulak, 31 Mart seçimlerinden zaferle çıkılacağını savunarak; “Bu seçim daha önce seçimlerden çok daha fazla önem taşıyor. Bu seçin ülkenin geleceğinin oylanacağı seçim olacak. Bu bilinçle çok daha fazla çalışıp Büyükçekmece’de iktidarımı koruyacağız, İstanbul’u da Ekrem İmamoğlu ile kazanacağız” şeklinde konuştu.