Oturacağım Koltuğu Hak Etmeye Çalışacağım

BEYLİKDÜZÜ 25.03.2019 14:25:25 0
Oturacağım Koltuğu Hak Etmeye Çalışacağım

CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mehmet Murat Çalık Balkan Türkleriyle bir araya geldiği programda “Beylikdüzü hedef büyütüyor” projelerini anlattı. Büyük bir kalabalıkla karşılanan Çalık, “Bu kalabalığı gördükten daha çok çalışmam gerektiğini ve sorumluluğumun ne kadar çok olduğunu bir kez daha htim. Sizler için durmadan çalışacağım ve o koltuğu hak edeceğim” dedi.  

 

Yakuplu Sosyal Tesisleri’nde Bahri Civanlı önderliğinde Balkan Türkleri ile bir araya gelen Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mehmet Murat Çalık’ı coşkulu ve büyük bir kalabalık karşıladı. Programa Çalık’ın yanı sıra CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. Turan Taşkın Özer ve İYİ Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı İskender Duriç’in yanı sıra STK temsilcileri katıldı. Projelerini paylaşan Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Çalık, “Vatandaşlarımızın sevgisi beni daha da çalışmaya teşvik ediyor. Son anına kadar çalışma mücadelesine devam edeceğim. Çünkü ben oturduğum koltuğu hak etmek istiyorum” dedi.

 

“Bu topraklara borcumu hizmet ederek ödeyeceğim”

Yaptığı konuşmada Çalık çocuklara huzurlu bir kent bırakmanın sorumluluğunu taşıdığını belirterek, “Evlatlarımıza bu kentin problemlerini çözerek bırakmak istiyorum. Bizim sorumluluklarımız var. Az önce İlçe Başkanım söyledi benim hayatım proje üretmekle geçti. Mesleğimden başka bir işle uğraşmadım. Hayatım boyunca bu kentlerde yaşam nasıl daha iyi bir noktaya gelir ve kentlerde mutluluk nasıl planlanır bunlara kafa yormuş bir kardeşinizim. Diğer adayımız da benim gizli destekçim. ‘İşi ehline bırakın’ diyor ben de amin diyorum. Onun için biz inşallah Beylikdüzü’nde bütün kazanımlarımızı artırarak devam edeceğiz. Bu kardeşiniz de sizlerin sayesinde ilk Şehir Plancısı belediye başkanı olmanın onurunu yaşayacak. Bu topraklara borcumu hizmet ederek ödeyeceğim” ifadelerini kullandı.

 

Beylikdüzü’nün çocuklarına yenilikçi projeler

“Beylikdüzü Hedef Büyütüyor” projelerini paylaşan Çalık, Aziz Sancar Bilim Merkezi ve İnovasyon Merkezi projelerinin önemine dikkat çekti. Aziz Sancar Bilim ve Sanat Merkezi’nde Beylikdüzü’nde yaşayan çocukların bilim ve sanatın nasıl iç içe kavramlar olduğunu hissedeceklerini vurguladı. Çalık, bu kente yakışır bir proje diye sunduğu İnovasyon Merkezi projesinin de yine çocukların gelişimine büyük katkılar sağlayacağını belirtti.  

 

Özer: Çeyrek yüzyıllık tecrübe, işin ehli Mehmet Murat Çalık

CHP İlçe Başkanı Av.Turan Taşkın Özer katılanlara teşekkürlerini iletirken, “Bazen fikirler, düşünceler farklı olabilir ama asıl olan böyle birlik ve beraberlik içerisinde olabilmektir. Dolayısıyla ülkemizin zor günlerden geçtiği bu günlerde birlik beraberlik içinde olduğumuz İYİ Parti İlçe Başkanı İskender Duriç ile çok güzel bir süreci birlikte yürüttük. 22 yıllık şehir planlama, 4 sene de üniversite olmak üzere 26 yıllık yani, çeyrek yüzyıllık bir tecrübe. Benim sizden ricam işi ehline verin. İşin ehli Mehmet Murat Çalık” ifadelerini kullandı.

 

Duriç: Mehmet Murat Çalık’ın projelerini takdirle karşılıyorum

İYİ Parti İlçe Başkanı İskender Duriç ise yaptığı konuşmada, “Sevgili Murat Çalık’ın projelerini dinlediğiniz zaman doğayı anlatan, insana önem veren, betonlaşmadan uzak büyük projeleri dinleyeceksiniz. Ben bir doğa insanı, çiftçi, bir tarım insanı olarak yeşilin maksimum derecede kullanılmasını önemsediğim için bu projeleri takdirle karşılıyorum ve hep birlikte kendisini destekliyoruz” dedi.