OTİZMLİ ÇOCUKLAR GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

Beylikdüzü Yaşam Otizm Sporla Eğitim Merkezi öğrencileri gönüllerince eğlendi

BEYLİKDÜZÜ 2.12.2016 21:31:37 0
OTİZMLİ ÇOCUKLAR GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

Beylikdüzü Yaşam Otizm Sporla Eğitim Merkezi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Otistik çocuklar ve aileleri için yemekli bir eğlence programı düzenledi.

BEYESDER (Beylikdüzü Esnaf Derneği) de biraraya gelen 45 kadar otistik öğrenci, birlikte yemeklerini yedi, yarışmalar yaptı  ve gönüllerince eğlendi.

CHP Beylikdüzü Engelliler Komisyonu Başkanı Ahmet Bağbekleyen ve öğrenci velilerinin katıldığı programdan sonra görüştüğümüz Beylikdüzü Yaşam Otizm Sporla Eğitim Merkezi Yöneticileri Nurşen Hançer ve Yaşar Gürdamar " Bu tür organizasyonları düzenlemekteki  amacımız çocuklarımızın mutlu olmalarını sağlamaktır. Bize ev sahipliği yapan BEYESDER in değerli Başkanı Cengiz Ataseven` e ve tesisin çalışkan personeline teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Çocukları yalnız bırakmayıp onlara oyunda eşlik eden BEYESDER Başkanı Cengiz Ataseven de tesisin bu tür faydalı organizasyonlara her zaman açık olduğunu belirterek "Onları çok seviyoruz, onlar  bizim canımızın birer parçası. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü" kutlu olsun. " dedi.