Oruç Oymak Aday Adaylık Başvurusunu Yaptı

Bölgemizin başarılı ve sevilen siyasetçilerinden Oruç Oymak, Küçükçekmece Belediye Başkanlığı için CHP den aday adaylık başvurusunu yaptı.

17.10.2018 23:17:01 0
Oruç Oymak Aday Adaylık Başvurusunu Yaptı

Bölgemizin başarılı ve sevilen siyasetçilerinden Oruç Oymak, Küçükçekmece Belediye Başkanlığı için CHP den aday adayı olarak başvurusunu yaptı.

 

Geçtiğimiz dönem Küçükçekmece Belediyesi'nde Meclis üyeliği yapmış olan Oruç Oymak bu görevinin yanı sıra CHP İstanbul İl Başkan yardımcılığı görevini üstlenmişti.

 

Küçükçekmece Belediye Başkanlığı için aday adayı olarak evraklarını teslim eden Oruç Oymak başvurusuyla ilgili yaptığı açıklamada;

"Sokaklarında çocukların korkusuzca koşup oynadığı, kadınlarımızın kendisini günün her saatinde güvende htiği, sosyal hayata daha çok katılım ve ev ekonomisine katkı sağladığı, esnafın kepenk açarken yüzünün güldüğü, insanların yeniden güleryüzle birbirini selamladığı, gençlerimizin ilçenin her yerinde kendisine ait bir alan bulduğu Küçükçekmece’yi yeniden el ele kurmak istiyoruz. Küçükçekmece’yi beton ve rant sarmalından kurtaracak, halkıyla birlikte aydınlık yarınlara umutla bakacağı “İnsan Odaklı” projelerimizle ve “Yerinden Değil, Yerinde Yönetim” anlayışıyla buluşturmak için bu hizmet yolculuğuna talibiz. “Halka hizmet, Hakka Hizmettir” şiarıyla çıktığımız bu yolda, bizimle birlikte yürüyen tüm örgüt emekçilerimize, dostlarıma, aileme ve hiç bir zaman desteğini esirgemeyen kıymetli eşime teşekkür ederim.Yolumuz açık olsun." dedi.