Orhan Baba Beylikdüzü`ndeydi

BEYLİKDÜZÜ 13.10.2017 10:10:09 0
Orhan Baba Beylikdüzü`ndeydi
Beylikdüzü Medicana Hastanesi'nde her ay düzenlenen ''Yaşam Tadında Aylık Buluşmalar'' sohbet - toplantılarının bu ayki  konuğu Orhan Gencebay oldu.
 
Önceki akşam gerçekleştirilen sohbet toplantısında sanatçı 50 yıllık sanat yaşamından kesitler anlattı.Eşi Sevim Emre'nin toplantıya neden gelmediğini esprili şekilde anlatan Gencebay' ''O şu anda stüdyoda okumalarını yapıyor.Benden önce single çıkarmak için gece gündüz çalışıyor.O yüzden gelemedi''dedi. Konuşması sırasında önde oturan 7 yaşındaki Peri Bek'i gören Orhan Gencebay, Peri'yi yanına çağırarak ''ben kız çocuklarını çok seviyorum''diye sarıldı.Bu arada 11 Ekim Kız Çocukları günü oluşunu da öğrenen sanatçı, daha da duygulandı ve Peri'yi öperek kutladı.

 

600 'e yakın bestesinin olduğunu bunlar nasıl yazdığını da örnekler vererek anlatan sanatçı, ilk albümü Mahmut Tezcan'la tavla oynarken ''kaybedersem sana 45'lık plak çıkartacağım" diye söz verdim. Kaybedince de sözümü tuttum, plak yaptım.''dedi.

 

Gencebay, ikinci plağını çok sevdiği arkadaşı yeni bir şirket açınca ona destek amacıyla çıkardığını 'söyledi.

Yoğun ilgi gören sohbetin sonunda sanatçıya Beylikdüzü Belediyesi Başkan Yardımcısı Vefa Küçükali tarafından ''Basında Mustafa Kemal Atatürk'' albümü hediye edildi.

Sanatçı kendisini izlemeye gelen engellilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Tahir YAMAN