" Önce can güvenliği sonra iş "

Büyükçekmece Belediyesi, Temizlik İşleri Müdürlüğü`nde görevli personele "İş Sağlığı ve Güvenliği" semineri düzenledi

BÜYÜKÇEKMECE 18.11.2016 20:56:04 0

Atatürk Kültür Merkezi`nde gerçekleştirilen seminerde Temizlik  İşleri Müdürlüğü tam kadro yerini alırken, gelenek haline getirilen İş sağlığı ve güvenliği eğitimini bu yıl İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Büşra Aktaş, İlk Yardım Uzmanı Saime Özyılmaz, İş Yeri Hekimi Rahim Erbaş verdi.

Uygulamalı eğitim verildi 

Yaklaşık üç saat süren eğitimde konuşmacılar, iş esnasında alınması gereken önlemlere, önce kendi güvenliklerinin sağlanması gerektiğine, herhangi bir olay karşısında izlenecek yola ve ilk yardım gibi geniş çaplı konulara değinerek işçileri bilgilendirdiler. Seminer sırasında zaman zaman temizlik işleri müdürlüğü ekiplerine uygulamalı ilk yardım eğitimi de verildi.

"Çok önemli bir hizmet yapıyorsunuz"

Uygulamalı geçen eğitim sonunda eğitimcilere ve duyarlılıklarından dolayı işçilere teşekkür eden Belediye Başkan Yardımcısı Başak Sancar, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün`ün sevgi ve saygılarını iletti.

Sancar, şöyle konuştu: "Büyükçekmecemiz bu kadar temizse sizlerin sayesindedir. Yaptığınız iş hizmetlerin en büyüklerinden en önemlilerindendir. Gelenek hale getirdiğimiz eğitim seminerlerimizde sizlere anlatmak istediğimiz, çalışırken önce kendi güvenliğinizi almanız. Önce can güvenliği sonra iş" dedi.