?Okumayan toplumlar susuz ağaçlara benzer?

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, kitapların bilgi birikimin vazgeçilmez bir parçası olduğunu ve insan gelişimine önemli katkı sağladığını belirterek; "Kitap okuyan toplumlar susuz büyüyen ağaçlara benzer" dedi.

BÜYÜKÇEKMECE 15.11.2016 20:55:17 0
?Okumayan toplumlar susuz ağaçlara benzer?

TÜYAP Büyükçekmece Kongre ve Fuar Merkezi'nde bu yıl 35'incisi gerçekleşen kitap fuarını gezen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, bu yıl da çok sayıda kitap satın aldı.

Bolcan'ı ziyaret etti Kısa zaman önce hayata gözlerini yuman Türk Tarih Profesörü Halil İnalcık'ın da çok sayıda kitabını satın alan Başkan Dr. Hasan Akgün, kütüphanesini bu sene daha da zenginleştirdi. Büyükçekmece Belediyesi'nin kardeş şehri Gelsenkirchen Eski Belediye Başkanı ve Schalke 04 Kulübü Onursal Başkanı Gerhard Rehberg ile fuarı gezen Başkan Akgün, fuarda kitaplarını imzalayan tarihçi ve yazar Sacide Bolcan'ı da ziyaret etti.

"Lütfen okuyun"

Büyükçekmece halkının kültürlü ve okumayı seven bir yapısının olmasından dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirten Başkan Akgün, "Düzenli kitap okuyan bir insanın sıkılması söz konusu olamaz. Kelime dağarcığının gelişmesi ve her konuda bilgi sahibi olmak istiyorsanız lütfen okuyun. Her kitap size başka hayatlar ve başka insanlar hakkında yeni bakış açıları kazandırır" şeklinde konuştu.