Okulcu Hasan laboratuvar sözü verdi

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, teknik ekibiyle birlikte Muratçeşme Mahallesi Erdem Beyazıt İlkokulu`nu ziyaret etti.

BÜYÜKÇEKMECE 14.10.2016 13:23:53 0
Okulcu Hasan laboratuvar sözü verdi

Yeni çok amaçlı solon açıldı

Okul müdürü Cevat Ağırbaş ile birlikte okulu gezen Başkan Akgün, okulun eksiklerini not aldı. Büyükçekmece Belediyesi tarafından yapılan 150 koltuklu çok amaçlı salonu gezen Başkan Akgün, yeni konferans salonunda konser, tiyatro, toplantı, sinema gibi bir çok faaliyetin kolaylıkla yapılabileceğini belirtti.

Laboratuvar gereçleri alınacak

Öğretmenlerle de bir araya gelen Başkan Akgün, öğretmenlerin ihtiyaç ve taleplerini dinledi. Okulun bir laboratuvara ihtiyacı olduğunu öğrenen Başkan Akgün, öğrencilerin bilimsel deneyler yapmalarını sağlayacak gereçler ve mikroskop gibi gelişmiş aletlerin bulunacağı laboratuvarın yapılması için talimat verdi.

"Eğitim önceliğimizdir"

Okuldaki öğrencilerle sohbet edip istek ve arzularını dinleyen Başkanı Akgün, “Büyükçekmece eğitim seviyesi çok yüksek bir ilçedir. Bu çıtayı daha da yükseltip çocuklarımızın daha iyi bir ortamda, daha kaliteli eğitim alabilmeleri için ne gerekiyorsa onu yapacağız. Bu kapsamda ilçemizde bulunan okulların eksiklerini gideriyoruz. Eğitim bizim için her zaman önceliktir``dedi.