OKULCU HASAN HİZMETTE SINIR TANIMIYOR

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Erdem Bayazıt İlkokulu`na modern bir konferans salonu kazandırdı.

BÜYÜKÇEKMECE 5.02.2016 09:28:56 0
 OKULCU HASAN  HİZMETTE SINIR TANIMIYOR

Erdem Bayazıt`a modern konferans salonu

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Erdem Bayazıt İlkokulu`na modern bir konferans salonu kazandırdı.

Okulcu Hasan olarak bilinen ve eğitime vermiş olduğu destekle her zaman örnek gösterilen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, bu konudaki kararlılığını eğitimin her alanında sürdürüyor.

Önemli bir eksiklik giderildi

Başkan Akgün, Muratçeşme Mahallesi`nde bulunan Erdem Bayazıt İlkokul'una da modern ve çok amaçlı bir konferans salonu kazandırdı. Büyük ölçüde yapımı tamamlanan ve son aşamaya gelinen konferans salonu öğrencilerin sosyal ve kültürel alanda pek çok ihtiyacına karşılık verirken aynı zamanda da konferans salonu olarak kullanılabilecek.

"Çok yakıştı"

Büyükçekmece genelindeki okulların sorunsuz ve daha sağlıklı bir ortamda eğitim hizmeti verebilmesi adına her türlü desteğin verildiğini belirten Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Erdem Bayazıt İlkokulu`nun çok amaçlı bir konferans salonuna ihtiyacı olduğunu öğrendiğimiz an harekete geçtik. Okulun büyük bir eksikliği olduğunu düşündüğümüz konferans salonu okula çok yakıştı. Artık çocuklarımız her türlü kültürel ve sosyal etkinliklerini bu salonda gerçekleştirebilecekler” dedi.