"Okul Yaptıranlara Şükranlarımı Sunuyorum"

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, ?En hayırlı işlerden biri okul yaptırmaktır. İlçemizde veya dünyanın her hangi bir yerinde okul yaptıran herkese şükranlarımı sunuyorum? dedi.

BÜYÜKÇEKMECE 22.11.2017 14:42:34 0

Büyükçekmece’ye 30’dan fazla okul kazandırdığı için “Okulcu Hasan” olarak da tanının Dr. Akgün, “Gelecek nesilleri bilimin ve fennin ışığı ile buluşturan okulları yaptıran herkes ülkemizin kalkınması, milletimizin geleceği için çok büyük bir görev üstlenmektedir” dedi. 

 

Büyükçekmece Güzelce Mahallesi' ne Hasan - Nezihe Kılıç Anadolu Lisesi'ni kazandıran Hasan Kılıç ve oğlu Murat Kılıç’ın kendisini ziyaretinde konuşan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Şehrimize kazandırdıkları okul için Kılıç ailesine şahsım, meclisim ve büyük  ailem adına şükranlarımı sunuyorum” dedi.

 

Başkan Dr. Akgün burada yaptığı konuşmada gücü olan herkesi okul yaptırmaya çağırdı. Kendisinin de okul yaptırma niyeti olan herkesle birlikte yürümeye hazır olduğunu tekrarladı.

 

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece’de Türk eğitim sistemine kazandırdığı 30 okul dışında Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün babası Ali Rıza Efendi'nin doğduğu topraklarda Makedonya’da Mustafa Kemal Atatürk Eğitim Tesisi’ni de yaptırıyor. Yine Çatalca ilçesi Akalan Köyü’ndeki modern ilk ve ortaokulu da eğitim sistemine kazandırmasıyla tanınıyor.