Ödül Balıktan Madalya

Bölgesel Amatör Lige yükselen Beylikdüzüspor başarıyı balık partisinde kutladı.

19.04.2017 11:09:41 0
Ödül Balıktan Madalya

Balıkçı Kenan, takım oyuncularının boyunlarına ödül olarak 3’er kiloluk balık madalyası taktı. Neşeli anların yaşandığı kutlamalarda oyuncular yeni başarıların sözünü verdi.

 

Süper Amatör kümede aldığı başarıların ardından BAL (Bölgesel Amatör Lige) yükselmek için baraj maçı oynayan Beylikdüzüspor rakibini yenerek 2007-2008 sezonunda düştüğü lige yeniden çıktı. Son baraj maçında rakibi Çıksalın’ı 1-0 mağlup ederek Bölgesel Amatör Lige yükselen Beylikdüzüspor’un başarısı kulüp yöneticilerinin de katıldığı balık partisi ile coşku ile kutlandı. İstanbul’un ünlü balıkçısı Balıkçı Kenan’ın Beylikdüzü Yaşam Vadisi Tesisleri’nde misafir ettiği oyuncular vatandaşlardan da büyük destek aldı.

“İNANILMAZ OLANI BAŞARDIK”

Balıkçı Kenan Balcı Beylikdüzüspor oyuncularına kendi yaptırdığı madalyaların ardından şans getirmesi için birer adet üçer kilo ağırlığında balıktan madalya taktı. Kutlama programında; gelecek dönemde de tüm karşılaşmalardan galibiyetle çıkacaklarını söyleyen Beylikdüzüspor Kulüp Başkanı Ömer Küçüksarı, tüm takımı tebrik ederek, “İnanılmaz olanı başaracağımızın sözünü verdik ve başardık. Allah yardımcımız olsun yeni karşılaşmalarda da umulmadık galibiyetlere imza atarak herkesi şaşırtmaya devam edeceğiz” dedi.  

BAŞKANDAN SELAM VAR

Beylikdüzüspor’un başarısında büyük destekleriyle anılan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yoğunluğu nedeniyle programa katılamazken Başkan vekili Ömer Şatır programda yer aldı. Beylikdüzü Belediyesi olarak Beylikdüzüspor’a desteklerini sonuna kadar devam ettireceklerini söyleyen Başkan Vekili Ömer Şatır, “Kulübümüzün çok daha başarılı işlere imza atacağını biliyoruz. Sizlere Başkanımız Ekrem İmamoğlu’nun selamını getirdim. Bugün burada olamadı fakat sizleri tek tek ziyaret edecek. Başarınız daim olsun, sizinleyiz” diye konuştu.

KAHKAHALARLA MADALYA

Balıkçı Kenan tesislerinde gerçekleştirilen balık ziyafetinin ardından Kenan Balcı’nın kurduğu Türkiye Deniz Canlıları Müzesi’ni de gezen Beylikdüzüspor oyuncularını Balıkçı Kenan Balcı tek tek tebrik ederek hatıra fotoğrafı çektirdi. Balıkçı Kenan Balcı’nın takımın oyuncularına balıktan madalya takması büyük ilgi görürken, salondakilerin kahkahalar eşliğindeki mutluluğu kameralara yansıdı.


Anahtar Kelimeler: Ödül Balıktan Madalya