Neşe Karaböcek`in Evlat Acısı

Ses sanatçısı Neşe Karaböcek ve Gazeteci Tevfik Yener çifti, önceki gün hayatını kaybeden oğulları Hasan Ali` yi son yolculuğuna uğurladı.

BEYLİKDÜZÜ 18.06.2019 14:30:00 0
Neşe Karaböcek`in Evlat Acısı

Neşe Karaböcek ve Gazeteci Tevfik Yener çifti, önceki gün bilinmeyen bir sebepten dolayı hayatını kaybettiği öğrenilen oğulları Hasan Ali'yi son yolculuğuna uğurladı.


43 yaşında hayatını kaybeden Hasan Ali Yener için Beylikdüzü Beykent Hazreti Ebubekir Camii' nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazına müzik, sinema, siyaset dünyasından birçok ünlü isim ve vatandaşlar katıldı.

 

 

Sanatçı Dostları Karaböcek ve Tevfik Yener'i Yalnız Bırakmadı

Merhum Hasan Ali CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Akif Hamza Çebi, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Av.T.Taşkın Özer, sanatçılar Müjdat Gezen, Orhan Gencebay, Ersan Erdura, Ercan Bostancıoğlu, Emrah Karaca, Belediye CHP Meclis üyeleri Necla Kotil Saruhan, Nazife Figen Karahan ve Belediye Meclis eski üyesi Deniz Çakıroğlu ve vatandaşların katıldığı tören ve kılınan cenaze namazı sonrası Büyükçekmece Çakmaklı köyü Mezarlığı'nda ebedi istirahatgahına uğurlandı.

Haber: Oğuz CEVHER