Muzaffer Badılı`yı Kaybettik

Şair sunucu Muzaffer Badıllı genç yaşta aramızdan ayrıldı.

ARŞİV 28.03.2013 20:06:05 0
Muzaffer Badılı`yı  Kaybettik

Ekin Radyo'da cezaevlerinden gelen mektupların okunduğu, telefon bağlantıları ve mesajlarla dolgunlaşan ve duygu dolu anların yaşandığı Mapushane Ranzaları ile her Perşembe saat 22.00 de program yapan Muzaffer Badıllı, bu akşam yayın yaparken rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı, ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen aramızdan ayrıldı, çok sevdiği mikrofonuna ve dinleyenlerine veda etti.

Badıllı; Zilan,Sosyete Güzeli adında birçok şiir albümleri yapmıştı.  

Badıllı`nın cenazesinin yarın (29 Mart 2013) İstanbul Fatih Camii`nde cuma namazını müteakip kılınacak cenaze namazından sonra memleketi Şanlıurfa`da annesinin yanına defnedileceği bildirildi.  

Badıllı'nın Hayatı

2 Şubat 1974 tarihinde Şanlıurfa`da doğan Muzaffer Badıllı; 1992 yılının sonlarında radyoculukla tanıştı. Şanlıurfa`da başlayan radyo serüvenini yine Şanlıurfa televizyon kanalları takip etti. 1996 yılında İstanbul`da Balins FM, Veys FM, İstanbul FM, Radyo 34, Medya FM, Star FM(88.6), MMC TV`de programlar yaptı. radyo Vizyon Türk te`(106.6) radyoculuk hayatını devam ettiren Badıllı; 2006 yılında "Beynimdeki Bombalar" adlı albümünü yaparak, albümün içinde yer alan "Tarhana Çorbası", "Zilan" gibi eserlerle gündem yaratmıştı. Muzaffer Badıllı evli, 1.5 yaşında bir kız çocuğu sahibiydi.  

Biz de genç yaşta aramızdan ayrılan sevgili Muzaffer Badıllı`ya Allah`tan gani gani rahmet; radyo ve sanat camiasına, ailesine, sevenlerine sabırlar diliyoruz.  

( www.beyhaber.com )