"Muhtarlık Makamı Hizmet Makamı Olacak"

Beylikdüzü Büyükşehir Mahallesi Muhtarlığına adaylığını açıklayan Cengiz YILDIZ muhtarlığa yeni bir yüz ve enerji getirmeye hazırlanıyor.

BEYLİKDÜZÜ 26.02.2019 11:57:50 0

Beylikdüzü Büyükşehir Mahallesi’nin 16 yıllık sakinlerinden Cengiz YILDIZ muhtarlığa adaylığını koydu. Mahallede 20 senedir hizmet veren muhtara karşı aday olmasını, “20 yıldır aynı muhtarımız var. Muhtarlığımızın mahallemizin kendi gençlerinden oluşmasını ve daha genç, dinamik olmasını istiyoruz. Gençlerle, yaşamla içiçe, düğünde, cenazede, dernekte bir aile olarak hizmet vermek istiyoruz” şeklinde açıkladı.

Öte yandan Beylikdüzü’nde hakim olan sevgi, barış ve huzurun mahallelerine de taşımak istediğini belirten Yıldız “16 yıldır bu mahallede oturuyoruz ve çevreden gelen istekler doğrultusunda ablamızın karşısına aday olarak çıktık. Biz değişim istiyoruz. Koltuk sevdalısı değil hizmet sevdalısı istiyoruz” ifadeleri ile mahalleye yeni bir soluk getireceğinin de sinyallerini verdi. 


"Benim muhtarligim da halkla iç içe bir yönetim yapısı oluşturacağım. Mahallemizde zaman zaman sağlık seminerleri düzenleyip komşularımızın bir çok konuda bilinçlenmesini sağlamak en başta yapacağım projelerimden. Biz muhtarlık makamını tamamen hizmet makamı olarak kullanacağız mahalleli komşularımızın en ufak sorunlarını dahi dinleyip çözüm için birlikte yol alacağız."