MUHTAR KENDİR BAŞKAN İMAMOĞLU`NA SİTEMKAR!

Ziyaret ettiğimiz Beylikdüzü Sahil Mahallesi Muhtarı Yusuf Yakup Kendir dertli mi dertli!!!

BEYLİKDÜZÜ 14.12.2015 10:45:36 0
MUHTAR KENDİR BAŞKAN İMAMOĞLU`NA SİTEMKAR!

Ziyaret ettiğimiz Beylikdüzü Sahil Mahallesi Muhtarı Yusuf Yakup Kendir Genel Yayın Yönetmenimiz Oğuz Cevher`e içini döktü ve Başkan İmamoğlu`na yönelik serzenişte bulundu.

Başkan İmamoğlu`nun göreve geldiğinden bu yana mahallelerini bir kere bile ziyaret etmediğini belirten Muhtar Kendir "Başkan bize ve mahallemize teşrif buyururdu biz de elimizden geldiği şekilde kendilerini ağırlardık. İşlerinin yoğun olduğunu mutlaka bir zaman ayıracağını düşünerek bekledik maalesef gözlerimiz yollarda kaldı. Başkanı temsilen Yardımcılardan ya da birim Müdürlerinden herhangi birisinin ziyareti bile bizi onure ederdi bu da zor olmasa gerek" şeklinde serzenişte bulundu.

Nüfusu kış aylarında 5 bin, yaz aylarında ise 10 bini geçen Sahil Mahallesi olmak üzere Beylikdüzü ilçesinde sevilen Yusuf Yakup Kendir, "Mahallemizde uzun zamandan beri bir basın mensubunu görmüyorduk, bu vesile ile hoş geldiniz, şeref verdiniz" şeklindeki sözleriyle www.beyhaber.com Genel Yayın Yönetmeni Oğuz Cevher`e teşekkür etti. 

Biz de kendilerini tekrar ziyaret edeceğimizi ve uzun uzun bir görüşme yapacağımızı söyledik ve Sahil Mahallesi`nden ayrıldık.