Müdür Ahmet Hacıoğlu "Bu Kitap Öğrencilere Işık Tutacak"

Tekirdağ İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından öğrenciler için hazırlanan "Dünyaya Yön Veren 101 Bilim İnsanı" adlı kitabı Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü' ne teslim edildi.

11.09.2021 22:04:00 0
Müdür Ahmet Hacıoğlu

Tekirdağ İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından öğrenciler için hazırlanan “Dünyaya Yön Veren 101 Bilim İnsanı” adlı kitabı Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim edildi.

 

Tekirdağ İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Hacıoğlu kitapla ilgili yapmış olduğu açıklamada  öğrenciler için çok anlamlı ve faydalı bir eser meydana geldiğini söyledi.

"Dünyaya Yön Veren 101 Bilim İnsanı” adlı eserde adı geçen yerli yabancı bilim insanlarının öğrencilerin ufkunu açacağını ifade eden Kültür ve Turizm Müdürü Hacıoğlu,  şunları söyledi;

 

"Eserde 101 bilim insanının hangi ülkeden ve kim oldukları ve yaptıkları çalışmalar hakkında  bilgiler yer almakta. Amacımız öğrencilerimizi, onlara rol model olacak insanlarla buluşturmak. Belki canı sıkılan öğrenciler kitaba göz attığında yerli veya yabancı ama dünyaya yön vermiş bu insanlardan ilham almalarına vesile oluruz Öğrencilerin boş zamanlarında güzel vakit geçirebileceği yararlı bir kitap oldu."

Kitabın öğrenciler tarafından kesinlikle beğenileceğini ve ilgiyle karşılanacağını ifade eden Hacıoğlu,

"Sayın Valimiz Aziz Yıldırım’ın  kitabın basılmasında çok büyük emeği var. Sayın Valimize bu projeyi sunduğumuzda kendileri projeyi uygun gördü. Kitabın basılmasına katkı sunan, emek veren herkese çok teşekkür ediyoruz. Dünyaya Yön Veren 101 Bilim İnsanı kitabı İl Müdürlüğümüzün yayını olarak ilk etapta 3 bin adet bastırıldı ve İl Milli Eğitim Müdürlüğüne verildi. İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz okullarımıza bu eseri ulaştıracak. Talep gelmesi halinde kitabın yeni baskılarıyla öğrencilerimizi buluşturmayı hedefliyoruz. " dedi.

 

Tekirdağ İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Hacıoğlu Sosyal Medya hesabında yapmış olduğu paylaşımda öğrencilere şöyle seslendi;

“Sevgili Öğrenciler,

Öncelikle, yeni eğitim öğretim yılının hayırlara vesile olmasını diliyoruz.

Siz değerli öğrencilerimize bir sürprizimiz var.

Müdürlüğümüzce hazırlanan "Dünyaya Yön Veren 101 Bilim İnsanı" kitabını Milli Eğitim Müdürlüğümüze teslim ettik.

Okudukçak ufkunuz açılsın.”