M.Necati Işık "Bunun Hesabını Soracağız"

AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Necati Işık , Kuba Cafe`nin Beylikdüzü Belediye ekiplerince yıkılmasına "Bunun Hesabını Soracağız" diyerek tepki gösterdi.

BEYLİKDÜZÜ 26.02.2019 00:35:00 0
M.Necati Işık

 

Necati Işık, yerle bir edilen işyerinin enkazı öününde toplanan kalabalığa seslendi ve "Bir işletmeci, sadece AK Parti'li olduğu için ekmeğiyle oynanmış ve mağdur edilmiştir." dedi.

Işık konuşmasını şöyle sürdürdü;

"İlçemizi birkaç gündür etkisi altına alan yoğun kar yağışı sebebiyle ulaşımda ciddi aksamaların yaşandığı çetin kış şartları hakimken işletmesindeki eşyaları boşaltacak fırsatı bulamayan bir işletmeci, sadece AK Parti'li olduğu için burada mağdur edilmiştir. Bir esnafın ekmek teknesinin sabaha karşı kar kış demeden işletme içerisindeki eşyalarla birlikte yıkılmasına sessiz kalmayacağız, bunun hesabını soracağız."

"Yaşam Vadisi maskesi altında dikilen kafelere kimlerin ortak olduğunu çok iyi biliyoruz" diyen Işık; bu konuda şu ifadeleri kullandı; 

"Bunların hesabını Beylikdüzü halkına verecekler. Artık Beylikdüzü'nde algı ve maske siyaseti bitmiştir. Yıkım kararı yasal olsa bile işin bu noktaya gelmemesi daha medeni daha uygar bir şekilde karşılıklı anlayış çerçevesinde çözüme kavuşturulması gerekirdi. Kağıt üzerinde yasal bir işlem olan bu yıkıma derinlemesine baktığımızda art niyetli yaklaşımın gün yüzüne çıkmış olduğunu üzülerek belirtmek isterim. Yasal ve usulünce yapılan bir yıkım çalışmasına elbette bir itirazımız olmaz, olamaz. Beylikdüzü Belediyesi' nin belirli süreyle bir ticari işletmeye devrettiği alanın, sözleşme süresinin dolmasının akabinde yıkımı' olarak görülen bu hadisenin, aslında işletme sahibinin AK Parti'nin Beylikdüzü seçim kampanyasına destek vermesiyle farklı bir durum aldığını üzülerek ifade etmek istiyorum."