Minikler Turnuvası Buz Hokeyi Ligi Beylikdüzü`nde Sona Erdi

2016-2017 Minikler Turnuvası Buz Hokeyi İstanbul Ligi Finali ve Ödül Töreni, Beylikdüzü Belediyesi desteği ile Ice İstanbul Buz Pisti?nde gerçekleşti.

SPOR 1.04.2017 16:44:00 0
Minikler Turnuvası Buz Hokeyi Ligi Beylikdüzü`nde Sona Erdi

Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu ile İl Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü organizasyonu olan ligde final maçını yapan takımları kutlayan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, miniklere madalya ve kupalarını takdim etti.

 

Beylikdüzü’nde Buz Hokeyi fırtınası sona erdi. 2016-2017 Minikler Turnuvası Buz Hokeyi İstanbul Ligi’nin yapıldığı ilçede, minik sporcular kıyasıya yarıştı. Beylikdüzü Belediyesi’nin katkılarıyla Ice İstanbul Buz Pisti’nde gerçekleşen organizasyonda finale kalan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü (İBBSK) ile Buz Korsanları Spor Kulübü, kıyasıya mücadele etti. Karşılaşmadan 5-3 ‘lük skor ile galip ayrılan Buz Korsanları ligin birinci takımı olurken, İBBSK ikinciliği elde etti.

2016-2017 Minikler Turnuvası Buz Hokeyi İstanbul Ligi Ödül Töreni’ne katılan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederek, minikler turnuvasının çocuklara küçük yaşta spor bilinci ve disiplinini aşılayan önemli bir mücadele olduğunu belirtti ve onlara başarılarının devamını diledi.

 

Törene Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Bülent Akay, Federasyon Başkan Vekili Halit Albayrak, Belediye meclis üyeleri Belediye başkan yardımcıları, başkan danışmanları, birim müdürleri katıldı. Takımları oluşturan her bir minik sporcuyu tebrik eden ve madalyalarını boynuna takan Başkan İmamoğlu, takımlara kupalarını da gururla verdi.