Minikler Yaşam Vadisi 2.Etap' ta Ağaç Dikti

Beylikdüzü Belediyesi' nin geleneksel hale getirdiği ağaç dikim etkinliği, bu yıl Yaşam Vadisi 2.Etap' ta gerçekleşti.

BEYLİKDÜZÜ 10.11.2018 18:37:00 0
Minikler Yaşam Vadisi 2.Etap

 

Renkli görüntülere sahne olan etkinliğe katılan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Bence ağaç dikmek hayata, İstanbul’a ve Beylikdüzü’ne en değerli katkıdır. Yaşam Vadisi’ni Beylikdüzü’nün çocuklarına emanet ediyoruz. Yaşam Vadisi’nin tapusu Beylikdüzü’nün çocuklarının.” dedi.

 

2030 vizyonuyla ortaya koyduğu daha yeşil bir Beyliklikdüzü hayalini gerçek kılmak için ağaçlandırma çalışmalarına hız kesmeden devam eden Beylikdüzü Belediyesi’nin ilçedeki ilkokul birinci sınıf öğrencilerinin katılımıyla her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği ağaç dikim etkinliği, bu yıl ilk kez Yaşam Vadisi’nde gerçekleşti. Yaşam Vadisi 2. Etap’ta düzenlenen “Ağaç Dikim Etkinliği”ne katılan Beylikdüzülü minikler hem kendi gelecekleri hem de Beylikdüzü’nün geleceği için ağaç diktiler. Etkinliğe katılarak çocuklarla birlikte ağaç diken Başkan Ekrem İmamoğlu, “Bu gün diktiğiniz ağaçlar sizinle büyüyecek ve Yaşam Vadisi, İstanbul’un en ağaçlı, en yeşil, en temiz, en güzel, en eğlenceli parkı olacak. Yaşam Vadisi’ni hayatınızın her anında doya doya yaşamanızı diliyorum.” şeklinde konuştu.

 

İmamoğlu: “Mutlu Bir Şehir Üretme Çabasındayız.”

 

Konuşmasında şehri bir insana benzeten Başkan İmamoğlu, sözlerini “Şehir de bir insan… Ağaçsız ve yeşil alansız bir şehir, üzgün ve mutsuz; parkı olan, ağacı olan, yeşili olan şehirse gözleri pırıl pırıl parlayan mutlu bir insandır. Biz, mutlu bir şehir üretme çabası içindeyiz. Bu devasa parkı ağaç dikim etkinlikleriyle hep birlikte ağaçlandırarak bitireceğiz. Daha yeşil daha güzel daha mutlu Beylikdüzü’nün geleceğine hep birlikte katkı sağlayacağız.” diyerek noktaladı.