MİNİK OKÇULAR HEDEFİ 12`DEN VURUYOR

Büyükçekmece Belediyesi`nin yaz spor okulları kapsamın da açtığı ve en çok ilgi gören branşlardan olan okçuluk sporunun minik yıldızları başarılı atışlarıyla dikkat çekiyor.

BÜYÜKÇEKMECE 13.07.2016 14:42:00 0
MİNİK OKÇULAR HEDEFİ 12`DEN VURUYOR

Okçuluk sporunun en küçük üyeleri Cansu Coşkun (5) ve Elif Güneysu (6) gelecek adına büyük ümit verirken hayallerini gerçekleştiriyor olmanın mutluluğunu da yaşıyorlar.

Sayıları 630` un Üzerinde

Spora yaptığı yatırımlarla Türkiye`ye örnek olan Büyükçekmece Belediyesi`nin yaz spor okulları kapsamın da açılan okçuluk branşına olan ilgi her geçen gün artıyor. Bu alanda da bir ilke imza atan Büyükçekmece Belediyesi Yaz Spor Okulları, 630` un üzerinde okçu yetiştiriyor.

"Büyükçekmece, Türkiye`ye örnektir"

Büyükçekmece Belediyesi Yaz Spor Okulları, Okçuluk kursu antrenörü Gökhan Ahmet Yazıcı, okçuluk sporuna artan ilginin dikkat çekici olduğunu vurgulayarak; ``Bizdeki sporcu yaş aralığı çok geniştir. 4,5 yaşındaki minik sporculardan başlar 75 yaşına kadar gider. Şu ana kadar çok başarılı işlere imza attık. Büyükçekmece bu anlamda Türkiye`ye örnektir. Sadece okçuluk sporuna devam eden 633 sporcumuz var. Ulaşılması güç bir  sporcu sayısına ulaştık ve her kesimden sporcu var. Bütün kategoriler den takım çıkartabiliyoruz`` dedi.

Minikler 12`den vuruyor

Büyükçekmece Belediyesi Yaz Spor Okulu`na bu yıl kayıt yaptıran minik okçular 5 yaşındaki Cansu Coşkun ve 6 yaşındaki Elif Güneysu ortaya koyduğu performans ve disiplinli çalışmalarıyla parmak ısıttırıyor. Antremanlarda antrenörlerini büyük bir dikkat ile dinleyen 2 minik okçu boylarından büyük yayla yaptıkları atışlarla da hedefi 12`den vuruyor. Çocuklarının başarısı ile gururlanan sporcu velileri de, kendilerine bu imkanı sağlayan Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün`e teşekkür ediyorlar.